Iza nas je treća emisija "Plesa sa zvijezdama", zabavnog showa Nove TV koji će nas ovog proljeća uvoditi u čarobni svijet plesa i dobre zabave.

Galerija Tamara Loos Tamara Loos u trećoj emisiji Plesa sa zvijezdama Tamara Loos u trećoj emisiji Plesa sa zviejzdama +4 Franka Batelić u trećoj emisiji Plesa sa zvijezdama

Plesni parovi već su pokazali zavidne sposobnosti, a mnogi od njih priznali su da im je ova emisija bila najdraža dosad. Tema je bila ljubav, pa su zvijezde i njihovi mentori plesnim koracima slavili upravo taj poseban osjećaj koji sve pokreće i od kojega sve kreće.

Osim plesnih točaka pažnju su privlačile i besprijekorne modne kombinacije, među kojima se posebno istaknula glamurozna haljina voditeljice Tamare Loos.

Stilist Marko Grubnić ove je nedjelje odabrao haljinu u boji ljubavi I do Weddings.

Tamara se za wow prvi dojam pojavila s plaštem, a nakon toga je Marko odlučio napraviti malu preinaku. Skinula je plašt i haljini dodala večernje rukavice, popularni modni dodatak koji sve češće viđamo i na holivudskom crvenom tepihu.

Maksi haljina sirena-kroja Tamari je stajala kao salivena, a glavni Markov cilj bio je stvoriti dojam princeze.

Tamara Loos u trećoj emisiji Plesa sa zvijezdama - 3 Tamara Loos u trećoj emisiji Plesa sa zvijezdama - 3 (Foto: Nova TV)

Tema nam je bila ljubav, pa se boja nametnula sama po sebi. Moram reći da me Tamara beskrajno inspirira, ali u jednom novom segmentu. Na njoj mi se sviđaju jednostavnije haljine, krojevi i čiste linije. Kod nje stvarno vrijedi ona 'manje je više', rekao nam je Marko.

Haljina kombinira američki saten i raskošni til, koji smo imali priliku vidjeti na samom početku emisije, kada je Tamara nosila plašt. Dojmu princeze pridonijela je i duga, raspuštena kosa, a cijelu je kombinaciju začinio srebrni nakit luksuznog brenda Swarovski.

Tamara Loos: Glamurozno izdanje koje opasno konkurira stilu Catherine Middleton Tamara Loos u prvoj epizodi Plesa sa zvijezdama Tamara Loos u prvoj epizodi Plesa sa zvijezdama Tamara Loos u prvoj epizodi Plesa sa zvijezdama +3 Tamara Loos u prvoj epizodi Plesa sa zvijezdama

Htjeli smo Tamaru prvi put vidjeti s dugom kosom. Svaki je detalj upotpunio tu haljinu. I sama kaže da se osjećala baš poput princeze, a tako je i izgledala. Trudit ćemo se i dalje da gledatelji budu zadovoljni. U prošlim sam sezonama visoko postavio ljestvicu pa i dalje možete očekivati još puno lijepih haljina, zaključio je Marko.

U galeriji na početku teksta možete pogledati crvena izdanja iz emisije posvećene ljubavi. 

Tamara Loos u trećoj emisiji Plesa sa zviejzdama Tamara Loos u trećoj emisiji Plesa sa zviejzdama (Foto: Nova TV)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju