Muška kolekcija slavi TOMMY JEANS logotip

 

Galerija PR PR PR +3 PR  Tommy Hilfiger lansirao je novu mušku TOMMY JEANS kolekciju koja predstavlja klasičan američki stil. Liniju karakteriziraju tamnoplava, bijela i crvena boja koje slave autentičnost brenda. U proizvodnji se koriste održivi materijali poput reciklirajućeg prediva i organskog pamuka koji se baziraju na udobnosti odjeće i obuće, a istovremeno predstavljaju smjer brenda u budućnosti.

PR PR

U najnovijoj kolekciji za muškarce možete pronaći klasične T-shirt majice u bijeloj, sivoj i tamnoplavoj boji od organskog pamuka na kojima prevladava TOMMY JEANS logotip. Ljubitelji polo majica i ovaj put pronaći će ključne statement komade za sebe. U ponudi obuće možete pronaći jednostavne, ali cool japanke od reciklirajućeg, udobnog materijala. Za hladnije večeri tu su majice dugih rukava i vodootporne sportske jakne modernog stila koje jamče fleksibilnost pri samom kretanju.

PR PR

Sve novosti o TOMMY JEANS kolekciji potražite u najbližem Tommy Hilfiger store-u ili na web stranici www.fashionandfriends.hr

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju