Proljeće je mnogima najdraže godišnje doba. Uspavana priroda napokon se probudila, sve više vremena provodimo na svježem zraku, a cvijeće i bilje koje je niknulo s dolaskom toplijih dana, stvara najljepšu proljetnu razglednicu.

Galerija Božur tapeta Božur tapeta Božur tapeta +2 Tapeta s motivom božura

Cvijeće je jedan od omiljenih detalja u uređenju interijera, a najlakši način da u svoj dom unesemo boje i oblike mirisnih proljetnica, zasigurno su zidne tapete. U zidnom dekoru možete uživati sve dok vam ne dosade, a nakon toga ih vrlo jednostavno možete zamijeniti nekim drugim efektnim motivima.

Tapete su tako jednostavno rješenje. Osim što se lako postavljaju, mogu transformirati gotovo svaku prostoriju. Internetske trgovine pravo su mjesto za pronalazak ovakvog dekora jer nas privlače velikim izborom, ali i pristupačnim cijenama.

Božur tapeta Tapeta s motivom božura lako se postavlja (Foto: AliExpress)

Ako ste ljubitelji božura, onda bi vam se mogla svidjeti nježna tapeta s motivom ovog cvijeta, koja će se odlično uklopiti u proljetni dom. Možete je postaviti u dnevni borak, kuhinju, ili pak spavaću sobu.

Božur tapeta Tapeta s motivom božura predivan je ukras proljetnog doma (Foto: AliExpress)

Keramička vaza u obliku torbe tako je dobar (modni) dodatak domu AliExpress, 10,64 EUR AliExpress, 10,64 EUR AliExpress, 10,64 EUR +3 AliExpress, 10,64 EUR

Zidna tapeta s motivom božura izrađena je od PVC-a i jednostavna je za korištenje. Ekološki je prihvatljiva, samoljepljiva i ne ostavlja tragove ljepila u trenutku kad se ukloni sa zida. Možete je staviti na zid, staklo, drvena vrata, ogledalo ili bilo koju drugu glatku površinu.

Cijena jedne naljepnice, dimenzija 49 puta 49 centimetara je 9,69 EUR, a tapete možete kombinirati po vlastitom guštu. Ako vam se svidjela ova tapeta i njome želite ukrasiti svoj dom, možete je naručiti na stranicama AliExpressa.

Božur tapeta Tapeta s motivom božura (Foto: AliExpress)

Njegovo veličanstvo božur: Najraskošniji cvijet koji donosi sreću u ljubavi Božur Božur Božur +15 Božur

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju