Kad dođe proljeće i priroda se počne buditi, raspoloženje nam automatski raste i osjećamo se nekako poletnije i sretnije. Ulice mirišu po proljetnom cvijeću, a zrake sunce obasjavaju naše domove koji odmah izgledaju ljepše.

Galerija AliExpress, 10,64 EUR AliExpress, 10,64 EUR AliExpress, 10,64 EUR +3 AliExpress, 10,64 EUR

Ako svoj dom želite urediti u proljetnom duhu, a ne želite pretjerano eksperimentirati, vaza s cvijećem je najbolje rješenje. Taj mali, a efektni dodatak podiže svaki prostor i u njega unosi dozu topline i svježine.

Nekada smo vazu s cvijećem stavljali samo u dnevni boravak, a danas stručnjaci za uređenje interijera savjetuju da biljke stavimo u gotovo svaku prostoriju u domu. Tako, primjerice, vazu s omiljenim cvijetom možete ubaciti u spavaću sobu za bolji san, ali i u kupaonicu.

Jednu predivnu vazu, koja će se uklopiti u svaki interijer, pronašli smo na stranicama poznate internetske trgovine AliExpress. Savršen je poklon za prijateljicu koja voli cvijeće i modu, ali i za mamu povodom nadolazećeg Majčina dana.

AliExpress, 10,64 EUR AliExpress, 10,64 EUR (Foto: AliExpress)

Radi se o keramičkoj vazi u obliku ženske ručne torbice, a dolazi u tri nježne boje – prljavo ružičastoj, žutoj i plavoj. Optimalne je veličine za staviti najdraži cvijet i dat će vaš zaigranu notu svakom interijeru, a posebno ženskom prostoru.

AliExpress, 10,64 EUR AliExpress, 10,64 EUR (Foto: AliExpress)

Vaza je visoka 25 centimetara i teži oko kilogram i pol, a zadovoljni korisnici kažu da izgleda baš kao na fotografiji, jedino se boje mogu malo razlikovati.

Tako dobra tegla s AliExpressa u kojoj cvijeće izgleda poput frizure Vaza s AliExpressa u obliku glave Vaza s AliExpressa u obliku glave Vaza s AliExpressa u obliku glave +5 Vaza s AliExpressa u obliku glave

Ako vam se svidjela ova efektna vaza koja slavi proljeće, možete je pronaći na stranicama internetske trgovine AliExpress, a za jedan primjerak treba izdvojiti 10,64 EUR.

AliExpress, 10,64 EUR AliExpress, 10,64 EUR (Foto: AliExpress)

Zgodna šalica u obliku torbe oduševit će ljubiteljice mode Šalica u obliku torbe s AliExpressa Šalica u obliku torbe s AliExpressa Šalica u obliku torbe s AliExpressa +1 Šalica u obliku torbe s AliExpressa

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju