Zvijezda serije "Čista ljubav" plijenila je sinoć poglede u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma, gdje je održana revija Ivice Skoke u sklopu Bipa FASHION.HR-a

Galerija Tara Rosandić +0 Tara Rosandić u prozirnoj kreaciji Ivice Skoke
Tara Rosandić
zablistala je u paviljonu broj 5 Zagrebačkog velesajma gdje je iz prvog reda pratila predstavljanje nove kolekcije glamuroznih večernjih haljina s potpisom Ivice Skoke.

Ženstvena haljina Tare Rosandić, baš kao i nova kolekcija Ivice Skoke odiše glamurom i luksuzom, te podsjeća na zlatno doba Hollywooda.

Riječ je o dizajneru kojeg i inače bira za crvene tepihe, pa ne čudi što se talentirana 30-godišnjakinja pojavila u njegovoj kreaciji na Bipa FASHION.HR-u.

Glumica koja se proslavila ulogom simpatične Sonje Lončar u popularnoj seriji "Čista ljubav" NoveTV za ovu je priliku odabrala prozirnu bijelu haljinu s lepršavom suknjom ukrašenu zlatnim aplikacijama.

Ženstvena haljina, baš kao i nova kolekcija Ivice Skoke odiše glamurom i luksuzom, te podsjeća na zlatno doba Hollywooda. Tara ju je sparila sa zlatnim salonkama i elegantnim kovrčama u boji meda, a u ovom izdanju spremna je i za osvajanje američkog tržišta.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte neka od najzanimljivijih modnih izdanja mlade glumačke zvijezde Tare Rosandić. Tara Rosandić Tara Rosandić u prozirnoj kreaciji Ivice Skoke (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju