Tara Thaller u showu "Ples sa zvijezdama" pokazala je još jedan talent. Glumica i pjevačica odlično se snalazi i na plesnom podiju, pa sa svojim mentorom Mateom Cvenićem uspješno "grabi" plesnim spektaklom koji se prikazuje na Novoj TV.

Galerija Street style Tare Thaller u kaputu s potpisom Diane Viljevac - 6 Street style Tare Thaller u kaputu s potpisom Diane Viljevac - 3 Street style Tare Thaller u kaputu s potpisom Diane Viljevac - 4 +11 Tara Thaller natječe se u showu 'Ples sa zvijezdama' sa svojim mentorom Mateom Cvenićem

Presretna sam što sam dio showa 'Ples sa zvijezdama'. Zaista uživam u napornom radu i plodovima toga rada. Obitelj i prijatelji su ponosni i sretni zbog mene, govori Tara Thaller pa dodaje da boljeg mentora od Matea Cvenića, višestrukog državnog prvaka u latinoameričkim plesovima i mahera za spinove, nije mogla poželjeti.

Tara Thaller natječe se u showu 'Ples sa zvijezdama' sa svojim mentorom Mateom Cvenićem - 3 Tara Thaller natječe se u showu 'Ples sa zvijezdama' sa svojim mentorom Mateom Cvenićem (Foto: PR Nova TV)

S Mateom je rad užitak. Odlično se slažemo, on je toliko dobar, pošten, vrijedan i talentiran. Kontinuirano se trudi izvući iz mene maksimum i na tome sam mu beskrajno zahvalna, kaže Tara, koja se ističe i kao jedna od naših najbolje odjevenih mladih glumica.

Jedan od njezinih dosadašnjih najzapaženijih trenutaka na crvenom tepihu svakako je onaj na dodjeli nagrada Zlatni Studio, kada je izgledala spektakularno u dugačkoj crnoj haljini s prorezima dizajnera Igora Đuge. Na premijeri predstave "Ubojstvo" u zagrebačkom HNK-u prošle godine ostavila je dojam prave mlade dive u ženstvenoj haljini boje starog zlata s potpisom dizajnerice Diane Viljevac.

Tara Thaller sa suprugom, glazbenikom i glumcem Farisom Pinjom Tara Thaller sa suprugom, glazbenikom i glumcem Farisom Pinjom na premijeri predstave 'Ubojstvo' (Foto: Darko Tomas/Cropix)

Kreacije Diane Viljevac Tara i inače obožava jer su elegantne, ženstvene, jednostavne i udobne, baš kako ona voli. Tako je i za naše snimanje odjenula Dianin kaput lagano oversized kroja na vezanje sivkasto zelenkaste nijanse, koji je nosila i na svom vjenčanju krajem prosinca 2021. godine. Vrlo nosiv i praktičan kaput kombinirala je uz svijetloplave traperice s rasporom, dok je gore nosila top pastelno ružičaste boje i smeđu vestu. U ležerni mladenački street style sjajno su se uklopile bijele tenisice, dok je dašak boje dodala sunčanim naočalama zelenih okvira.

Street style Tare Thaller u kaputu s potpisom Diane Viljevac - 5 Street style Tare Thaller u kaputu s potpisom Diane Viljevac koji je nosila i na svom vjenčanju (Foto: Slaven Janđel)

Svoj stil odijevanja Tara opisuje uglavnom ležernim, bitno joj je da se prije svega osjeća ugodno.

Imam osjećaj da još uvijek pronalazim što mi se točno sviđa i u čemu se osjećam najbolje. Za događanja volim izgledati ženstveno i elegantno. Volim otići u šoping bez pritiska, kada tražim nešto određeno, onda mi je šoping stresan, a trudim se voditi onime da se u određeni odjevni komad moram zaljubiti da bih ga kupila, govori umjetnica, kojoj je ormar pun crne i smeđe, a voli nositi i plavu, zelenu i ružičastu boju. Ne smatra da je posebno slaba na cipele, preferira tenisice, iako voli obući i visoke potpetice ako su kvalitetne i udobne. Jedan tip tenisica ipak nikako ne prolazi kod nje.

Tara Thaller s glumcem Lovrom Juragom Tara Thaller u haljini dizajnera Igora Đuge na dodjeli nagrada Zlatni Studio (Foto: Davor Pongracic/Cropix)

Ne mogu smisliti tenisice na petu i ne volim pretjerano mašne ni puf rukave, također nisam obožavateljica životinjskih uzoraka, otkriva Tara Thaller, koja je dojam ostavila i u tamnoplavom odijelu brenda Patrizia Peppe, koje je nosila na dodjeli nagrade Rock&Off u veljači ove godine.

Volim razne brendove, Scotch & Soda mi je jedan od dražih, a puno se brendova nađe zahvaljujući online stranicama za kupovinu, dodaje. Od modnih detalja najviše voli naušnice. Ogrlice i narukvice nije toliko navikla nositi, a jedne decentne i elegantne naušnice nosila je kada se udala za bosanskohercegovačkog glumca i glazbenika Farisa Pinju.

I za taj poseban dan Tarin odabir bila je Diana Viljevac, kratka vjenčanica uz koju je odjenula crne najlonke ukrašene bijelim biserčićima te lakirane krem salonke s daškom retro dizajna.

Daria Lorenci Flatz: "Suprug Emil i ja smo suborci, ne mogu zamisliti da mi itko bude bliži u životu od njega" Daria Lorenci Flatz Daria Lorenci Flatz - 2 Glumica Daria Lorenci Flatz natječe se u showu 'Ples sa zvijezdama' sa svojim plesnim mentorom Ivanom Jarnecom - 3 +7 Glumica Daria Lorenci Flatz natječe se u showu 'Ples sa zvijezdama' sa svojim plesnim mentorom Ivanom Jarnecom - 2

Nisam nikada sanjala o vlastitom vjenčanju, pa tako ni o vjenčanici. Dianina haljina mi se svidjela jer nije bila 'too much', imala sam skromno vjenčanje i nisam htjela haljinu od čipke ili s dugačkim šlepom. Kratka vjenčanica bila je intuitivna odluka u tom trenutku, otkrila nam je natjecateljica showa "Ples sa zvijezdama".

Tara Thaller natječe se u showu 'Ples sa zvijezdama' sa svojim mentorom Mateom Cvenićem - 4 'S Mateom je rad užitak. Odlično se slažemo, on je toliko dobar, pošten, vrijedan i talentiran.' (Foto: PR Nova TV)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju