Prašina i prljavština jednostavno nemaju šanse s bežičnim štapnim usisavačem Dyson V11™ Absolute Extra. Lako doseže svaki kutak, ostavljajući iza sebe besprijekorno čiste površine i zrak.

Lejla i Tarik Filipović na glasu su kao jedan od najskladnijih parova među poznatima. Zorno se to vidi i u njihovu zagrebačkom domu, gdje nema podjele na “tvoje“ i “moje“ zadatke, već si međusobno pomažu u kućanskim poslovima. Štoviše, našli su način da to maksimalno pojednostave zahvaljujući bežičnom štapnom usisavaču Dyson V11™ Absolute Extra.

PR PR (Foto: PR)

S ovim naprednim kućnim gadgetom, čišćenje nam je doista čas posla, jer prašinu i prljavštinu slisti u tren oka. Pomoću njega lako dosegnemo svaki kutak, od poda pa sve do stropa. Njegov futuristički izgled i funkcije našim sinovima čine čišćenje zabavnim i začas srede svoje sobe. Veliki je plus i to što Dyson V11 Absolute Extra odlično uklanja dlake i tragove kućnih ljubimaca, pa možemo stan održavati besprijekorno čistim unatoč nestašlucima naše pomeranke Doll“, kažu Filipovići kojima Dysonov pametni usisavač dobro dođe i kada borave u svojoj kući za odmor na moru. Lako ga je ponijeti sa sobom jer se može rastaviti, pa u automobilu ne zauzima mnogo mjesta.

Bračni par Filipović već godinama koristi i druge Dysonove kućanske uređaje koji su toliko neizostavan dio njihove svakidašnjice, da su Lejla i Tarik postali ambasadori ovog premium brenda. Dyson je najpoznatiji upravo po inovativnim usisavačima koji se neprestano usavršavaju još otkako je James Dyson, slavni britanski izumitelj i osnivač brenda, 1983. predstavio prvi usisavač na svijetu bez vrećice i time revolucionalizirao čišćenje doma. Ovaj neumorni 74-godišnjak danas okuplja tisuće inženjera čija je misija da uvijek idu dalje od postojeće tehnologije, razvijajući nova rješenja.

Dyson V11™ Absolute Extra bežični štapni usisavač apsolutni je superheroj u svojoj kategoriji.

• Dubinski čisti svugdje, zahvaljujući izuzetno snažnom digitalnom motoru koji stvara veću usisnu snagu nego bilo koji drugi bežični usisavač i većina usisavača na žicu.
• Uklanja 99,97% čestica veličine do 0,3 mikrona (mikron je tisućiti dio milimetra) te izbacuje zrak vrhunske čistoće. Stoga je idealan odabir za alergičare.
• Pametna tehnologija “osjeća“ promjene tijekom usisavanja te automatski prilagođava snagu između tepiha i tvrdih podova. Dyson V11™ Absolute Extra bogato je opremljen raznim četkama i nastavcima za dubinsko čišćenje na raznim površinama (ima čak i poseban nastavak za fuge između pločica), pa uklanja i najtvrdokorniju prljavštinu.
• Vrlo je fleksibilan pa se njime lako mogu dosegnuti nedostupna mjesta – nisko ispod i iza namještaja, ali i visoko kako bi se, primjerice, očistili gornji rubovi dovratnika, zidne ventilacijske rešetke, paučina na stropu...
• Usisavač s izuzetno snažnom baterijom može se optimizirati prema trenutnim potrebama, jednostavnim prebacivanjem između tri načina rada: Auto, Eco i Boost. Auto opcija automatski prilagođava usisnu snagu na različitim vrstama podova, pa se ne moraju zamjenjivati nastavci i produljuje se vrijeme rada baterije. Eco način rada omogućuje do 60 minuta čišćenja na svim vrstama podova, a najsnažniji Boost je za intenzivno i brzo čišćenje tvrdokorne prljavštine.

PR PR (Foto: PR)

• Na drški usisavača je LCD ekran koji prikazuje trenutne performanse – među ostalim, odabrani način rada, preostalo vrijeme trajanja baterije, podsjetnik za održavanje filtera i obavijesti o začepljenju.
• Veliki spremnik od 0,76 l znači manje zaustavljanja u radu. Mehanizam “naciljaj i pusti“ omogućuje lako i higijensko pražnjenje spremnika.
• U svakom domu lako se nađe mjesta za Dyson V11™ Absolute Extra – odložite ga na zidni stalak / stanicu za punjenje i spreman je za ponovnu uporabu. Izmjenjiva baterija može se puniti unutar ili izvan uređaja.

Svim vlasnicima Dyson proizvoda na raspolaganju je podrška i pomoć stručnjaka - Tehno Mag d.o.o ovlašteni je Dyson servis i distributer za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju, Kosovo i Albaniju.

Dyson uređaji mogu se kupiti kod ovlaštenih partnera u poslovnicama i web trgovinama: bazzar.hr, ekupi.hr, emmezeta.hr, harveynorman.hr, lesnina.hr, links.hr, mall.hr, mikronis.hr, mobilmedia.hr, sancta-domenica.hr, svijet medija.hr, tehno-mag.hr

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju