Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, kći vojvotkinje i vojvode od Sussexa, u subotu, 4. lipnja proslavila je svoj prvi rođendan. Meghan i Harry doputovali su u Englesku sa svojom djecom kako bi sudjelovali na obilježavanju platinastog jubileja kraljice Elizabete II., ali uspješno su ih sakrili od očiju javnosti tijekom svojeg boravka u Velikoj Britaniji.

Galerija Princeza Diana i princ Harry Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa Princ Harry i princeza Diana +0 Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa na misi zahvalnici u čast kraljice Elizabete II.

Rođendansku zabavu za svoju kćerkicu organizirali su na kraljevskom imanju Frogmore. Prema pisanju Voguea, proslava je bila rezervirana za najbližu obitelj i mali krug prijatelja, a rođendansku tortu napravila je Claire Ptak, slastičarka koja je 2018. bila zadužena i za svadbenu tortu Harryja i Meghan.

Povodom rođendana par je objavio i prvi službeni rođendanski portret svoje mezimice, koji je napravio fotograf Misan Harriman, bliski prijatelj para.

S obzirom na to da je javnost dosad imala priliku samo jednom vidjeti malenu Lilibet, i to na zajedničkoj božićnoj čestitci, njezin samostalan portret sve je oduševio.

Na prvi pogled jasno je kako je Lilibet kopija tate Harryja. Riđokosu slatkicu fotograf je ulovio tijekom bezbrižne igre u dvorištu.

Lilibet je rođendan proslavila odjevena u svijetloplavu pamučnu haljinicu, a na glavi je imala traku s ukrasnom mašnom.

Princ Harry i princeza Diana Princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia)

Imao sam privilegiju proslaviti 1. rođendan Lilibet u društvu svoje i njezine obitelji. Sreća i boje za lice na sve strane, napisao je Harriman na Twitteru uz objavljene fotografije, a korisnici Twittera zatim su nahvalili njegov portret.

Lilibet...

glasova:

Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa (Foto: Guliver Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju