Goran Ivanišević postao je prvi Hrvat koji je uvršten u Međunarodnu tenisku kuću slavnih. Gorana je u društvo teniskih besmrtnika uveo njegov dječački idol John McEnroe, a medalju člana Međunarodne kuće slavnih oko vrata mu je objesio predsjednik ove organizacije i njezin član Stan Smith.

Galerija Andre Agassi 1992. godine Goran Ivanišević 1997. godine Marat Safin 1998. godine +3 Pat Rafter 1995. godine

Ovo je ostvarenje snova, rečenica je kojom je wimbledonski pobjednik Goran Ivanišević zaključio svoj govor na svečanosti u Newportu.

Podsjetio je da je njegovo putovanje počelo prije 42 godine u malog gradu Splitu u Hrvatskoj. A to putovanje bilo je sve samo ne dosadno.I na tom putovanju Goran je imao svoje mjesto i na listama najzgodnijih tenisača.

Matteo Berrettini - 3 Ciao, Matteo! Talijan kojem tepaju da je najzgodniji tenisač otkad je svijeta i vijeka

Zločesti dečki su uvijek neodoljivi kako je dokazao i Goran Ivanišević. Voljeli smo strast temeramentnog Hrvata kada bi eksplodirao, napisao je britanski Glamour o Goranu kada su ga uvrstili na popis najzgodnijih tenisača svih vremena.

Na njihovoj, a i na brojnim drugih listama, našlo se mjesta i za Andrea Agassija. Imao je dugu kosu, nosio naušnicu i šarenu odjeću. Ako pitate žene izgledao je odlično.

Goran, Andre i još petorica tenisača našli su se u našoj galeriji tenisača za kojima su žene uzdisale 90-ih. Dame, uživajte u ovoj dozi nostalgije.

Goran Ivanišević 1997. godine Goran Ivanišević 1997. godine (Foto: Afp)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju