Doba je godine kada tražimo osvježenje, u moru, rijekama, na bazenima... Maštamo o ljetovanju koje će nam ispuniti srce i dušu, na kojem ćemo se odmoriti i napuniti svježom energijom, i fizički i psihički. A jedno savršeno mjesto za ljetni odmor pronašli smo u susjedstvu, u kući stvorenoj za ljetovanje iz snova.

Galerija Terasa s bazenom i pogledom na more - 4 Terasa s bazenom i pogledom na more - 8 Terasa s bazenom i pogledom na more - 3 +6 Moderno uređena kuća na talijanskoj rivijeri stvorena za ljetovanje iz snova

Impresivna kuća koja nas je osvojila svojim prostranim interijerom i još čarobnijim eksterijerom, nalazi se u talijanskoj regiji Liguriji čija je sredozemna obala poznata kao talijanska rivijera. Ondje se nalazi i pet živopisnih ribarskih sela Cinque Terre, pitoreskni Portofino, kao i grad Sanremo poznat po istoimenom glazbenom festivalu.

Terasa s bazenom i pogledom na more - 5 Moderno uređena kuća na talijanskoj rivijeri stvorena za ljetovanje iz snova (Foto: Living4media)

Na talijanskoj rivijeri smjestila se i ova kuća iz snova modernog dizajna s open space planom. Prostrani interijer uređen u mediteranskom stilu elegantnih, neutralnih tonova, vizualno većim dodatno čine staklene stijene od stropa do poda kroz koje se pruža pogleda na terasu s bazenom.

Penthouse u Zadru s velikom terasom s pogledom na more koji ostavlja bez daha - 18 I taj pogled! Terasa penthousea u Zadru koja se navečer pretvara u posebno čarobno mjesto

Plaža u Tučepima Od Jadranova do Mljeta: 20 vaših najdražih plaža na našoj obali

A terasa je zaista impresivna, s prostorom za sjedenje i ljetnu uživanciju ispod palme, a za maksimalno osvježenje tu je bazen. Terasa se nalazi na krovu te s nje puca zadivljujući pogled na morsko plavetnilo i zeleno brdo - idiličan prizor kojeg se teško zasititi.

Terasa s bazenom i pogledom na more - 3 Terasa s bazenom i pogledom na more stvorena za ljetovanje iz snove (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju