Marina Švagelj sa suprugom i ljubimcem, psom Westijem, živi u Diklu, dijelu Zadra koji se dosta proteže uz obalu. Svoj dom iz snova uredili su u penthouseu koji se nalazi u maloj zgradi, a prostire se na 95 četvornih metara stambenog prostora, dok je krovna terasa od prostranih 60 četvornih metara glavni atribut stana, s pogledom na Zadarski kanal i otoke koji ostavlja bez daha.

Galerija Penthouse u Zadru s velikom terasom s pogledom na more koji ostavlja bez daha - 18 Penthouse u Zadru s velikom terasom s pogledom na more koji ostavlja bez daha - 12 Penthouse u Zadru s velikom terasom s pogledom na more koji ostavlja bez daha - 8 +17 Terasa je uređena s garniturom koju krase svijetloplave i žute nijanse

Marina Švagelj iz Zadra rado nam je opisala kako je uredila svoj čaroban stan koji ima i terase koje se nalaze u stambenom dijelu te su maksimalno iskorištene jer su zatvorene u klizne stijene čime je dobiven dio za vešeraj, a s južne strane dodatna kuhinja i blagovaonski stol za druženja s dragim prijateljima.

Penthouse u Zadru s velikom terasom s pogledom na more koji ostavlja bez daha - 16 Terasa je uređena s garniturom koju krase svijetloplave i žute nijanse (Foto: Privatne fotografije)

Stan sam uređivala po vlastitim idejama te je potpuno po mome guštu. Luksuzni dojam dodatno je naglašen zlatnim tonovima, bojom zida te izborom namještaja i detalja. Dodatni štih i atmosferu daju mu svjetleća tijela koja su ugrađena u strop i pod te vertikalno po zidu na samom ulazu u stan.

Kamen, smeđe parsol staklo, visoki sjaj namještaja, prekrasne sofe, ogledala s led rasvjetom, cvjetni zidovi i dekori daju mu dio moje osobnosti i to su moje ideje provedene u djelo, ispričala nam je vlasnica prekrasnog penthousea. Kompletno upravljanje stana odvija se preko mobitela ili preko pametnog upravljanja što olakšava boravak u prostoru te uživanje u istom diže na višu razinu.

Penthouse u Zadru s velikom terasom s pogledom na more koji ostavlja bez daha - 17 Luksuzni dojam dodatno je naglašen zlatnim tonovima, bojom zida te izborom namještaja i detalja (Foto: Privatne fotografije)

Elegantna bijela kuhinja visokog sjaja ima malo višu radnu površinu i smeđe staklene elemente koje krasi led rasvjeta. To je glavna kuhinja, no Marina ističe kako glavne delicije, slatke i slane, pripremaju u vanjskoj kuhinji koja je više svrsi shodna, a ne luksuzna kao unutarnja.

Penthouse u Zadru s velikom terasom s pogledom na more koji ostavlja bez daha - 21 Penthouse u Zadru uređen kao luksuzni dom iz snova (Foto: Privatne fotografije)

Najveći dio vremena u lijepim danima, dakako, provodimo na gornjoj terasi koja je pravi mali raj s pogledom na prekrasni Zadarski kanal i otoke. Terasa je podijeljena na dijelove za uživanje. Jutarnji kapučino ispijamo na garnituri iz snova koju krase svijetloplave i žute nijanse, zatim lagani ručak na stolu s pergolom te wellness dio s parnom i turskom saunom i veselim jacuzzijem.

Varaždinski balkon uz kojeg je lako zaboraviti na dnevnu sobu Varaždinski balkon stvoren za odmor i opuštanje - 9 Varaždinski balkon stvoren za odmor i opuštanje - 12 Varaždinski balkon stvoren za odmor i opuštanje - 11 +7 Varaždinski balkon stvoren za odmor i opuštanje - 10

Kakva idila! Vrtna oaza Danijele iz Koprivnice okružena je čempresima i prepuna cvijeća Vrt Danijele Novak Vrt Danijele Novak Vrt Danijele Novak +3 Vrt Danijele Novak

Ako ste od volje, možemo zaigrati i bilijar ili ispeći dobru ribu. Ljeti najviše guštamo u jacuzziju i pogledu te mirnim jutrima i večerima na ležaljkama, dok ostatak godine prednjače saune koje daju poseban osjećaj našem tijelu, a i duši, opisala je Marina Švagelj čiji savršen dom uređen s puno truda, kako sama kaže, nema cijenu koju bi netko mogao platiti.

Penthouse u Zadru s velikom terasom s pogledom na more koji ostavlja bez daha - 8 Na terasi se nalaze parna i turska sauna te jacuzzi (Foto: Privatne fotografije)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju