Živa na termometru sve se više penje, a vremenske prilike govore nam da ljeto samo što nije počelo. Uživamo u dugim ljetnim danima i aktivnostima na otvorenom, no ljetne vrućine ponekad znaju biti previše pa spas tražimo u hladovini. Jedno savršeno mjesto u hladu pronašli smo na prelijepo uređenoj terasi u neutralnim tonovima.

Galerija Terasa uređena poput savršenog mjesta u hladu - 7 Terasa uređena poput savršenog mjesta u hladu - 5 Terasa uređena poput savršenog mjesta u hladu - 9 +5 Interijer ove zanimljivo uređene kuće pršti bojama

Sezona balkona i terasa u punom je pogonu, a svatko tko u svom domu ima i tek nekoliko kvadrata prostora na otvorenom, može se smatrati sretnikom. Eksterijeri u vlastita četiri zida omogućavaju nam da se opustimo, uživamo i na koji god način želimo provodimo vrijeme na zraku bez napuštanja vlastitog doma.

Terasa uređena poput savršenog mjesta u hladu - 5 Terasa uređena poput savršenog mjesta u hladu (Foto: Living4media)

U svojoj terasi punoj hlada uživaju i vlasnici eklektično uređene kuće u Rimu. Terasa uređena u neutralnim tonovima okružena je visokom zelenom živicom koja osigurava lijepi hlad, kao i tenda koja zbog svoje svijetle boje ne privlači sunce i ne "zatvara" prostor.

Sunčana terasa koja se u sumrak pretvara u posebno čarobno mjesto Milina! Sunčana terasa koja u sumrak postaje posebno čarobno mjesto

Slika nije dostupna Savršenstvo u žutoj boji: Balkon na kojem se ispija kava i priprema roštilj

Za malo zaigranosti na terasi se nalazi i velika skulptura plave kornjače koja prostoru daje šarm i malo boje. Za razliku od terase decentnih neutralnih tonova, interijer kuće pršti bojama, crvenom, plavom, žutom, ljubičastom, a to šarenilo, kao i pomno birani detalji, čine ovaj dom vrlo zanimljivim i neobičnim.

Terasa uređena poput savršenog mjesta u hladu - 2 Interijer ove zanimljivo uređene kuće pršti bojama (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju