Vjenčanje na otvorenom i ceremonija u prirodi, vožnja vlakićem do crkve, domjenak u vinogradu, na bazenu ili starom mlinu na rijeci Muri, menu u restoranu od 300 kuna i besplatno bračno putovanje... sve to može se ostvariti na jednom mjestu

  Čarobno i bajkovito vjenčanje sa sadržajem koji ostavlja bez daha, a koji podsjeća na romantične ceremonije kao iz filma, od sada je moguće ostvariti na jednom mjestu. Riječ je o Termama Sveti Martin čija ponuda će vas ostaviti bez daha.

VJENČANJE NA OTVORENOM
Terme Sveti Martin mladencima mogu ostvariti gotovo sve želje. Jedna od njih je ceremonija vjenčanja u netaknutoj prirodi koju nudi prostrana terasa restorana Vučkovec ili pak  usred zelenih površina Golf terena.

Kako bi ugođaj bio potpun, a fotografije s vjenčanja savršene i nezaboravne, u sklopu vjenčanja u prirodi Sveti Martin nudi i organizaciju domjenka prije ceremonije u samom vinogradu, uz degustaciju najfinijih vina i fotografiranje na romantičnoj lokaciji.

Domjenak prije ceremonije vjenčanja može biti i u još zanimljivijem ruhu, okružen bazenima elegantnog i modernog kompleksa termalnog kupališta The Temple of Life.

Želite li pak najvažniji dan obogatiti dodatnim sadržajem, vožnja gostiju i mladenaca otvorenim vlakićem do crkve pretvorit će se u nezaboravnu avanturu.

RESTORAN I HRANA
Osim ceremonije na otvorenom, Sveti Martin nudi i prekrasne prostore za večeru i zabavu. U sklopu vjenčanja, najam ubrusa, navlake za stolice, kao i priprema i dizajn jelovnika, brojeva i plan stolova uračunati su u večeru i garantiraju romantičan i elegantan izgled sale.

Kvalitetna i ukusna jela ne moraju ujedno biti i skupa. Terme Sveti Martin vam tako nude jelovnike koji po cijeni od 300 kuna po osobi donose najbolja jela od biranih lokalnih namirnica.

POKLON BRAČNO PUTOVANJE
Kako bi poseban dan završio uz najljepše uspomene Sveti Martin mladencima poklanja i vikend putovanje od tri dana u jednom od hotela branda LifeClass u Opatiji ili Portorožu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju