"The Art of Feminine Leadership", prva konferencija u regiji koja promovira ženske vještine vodstva, u trećem izdanju priprema još bogatiji program i još istaknutija domaća, ali i svjetska imena koja će inspirirati sudionike u City Plazi u Zagrebu.

Svjetski poznata financijska stručnjakinja i autorica New York Times bestsellera, Ellen Rogin, otvorit će treće izdanje konferencije i potaknuti sudionike da promjene percepciju o novcu i počnu na njega gledati kao na izvor novih mogućnosti oko kojeg se isplati pregovarati. Brojna su istraživanja pokazala da žene osim što i dalje zarađuju manje od muškaraca, rjeđe se i zauzimaju za sebe te bore za svoje unaprjeđenje i povišicu.

Svjetski poznata financijska stručnjakinja i autorica New York Times bestsellera, Ellen Rogin, otvorit će treće izdanje konferencije

Ellen trenutačno radi kao članica upravljačkog odbora Metropolitan Capital Banke u SAD-u, a osim prestižnih financijskih titula certificirana je i za program emocionalne inteligencije koji koristi Google za educiranje budućih lidera. Poznata je TEDx govornica, a njezin se rad često citira u utjecajnim publikacijama kao što su New York Times, Money, Time.com, Forbes.com i Huffington Post.

Osim Ellen, na trećem izdanju konferencije "The Art of Feminine Leadership" sudionici će imati priliku poslušati još dvije utjecajne svjetske govornice te čuti iskustva brojnih istaknutih domaćih liderica. Osobito će biti zanimljiv panel s temom "Stakleni strop iznutra ili izvana: stoje li žene ponekad same sebi na putu ka vrhu?".

Konferenciju organizira portal i agencija Shhhefica uz podršku event agencije LOL. Novosti o konferenciji dostupne su na web-stranici www.conference.shhhefica.com. Ulaznice su od danas dostupne po povoljnijoj early bird cijeni koja vrijedi do 20. ožujka 2020., a možete ih kupiti putem maila conference@shhhefica.com.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju