Jennifer Lopez jučer je proslavila 49. rođendan okružena obitelji i prijateljima. Društvo se uputilo na Bahame, a fotografija koju je pjevačica objavila na svom Instagramu pokazuje kako se ondje provode.

Galerija Jennifer Lopez u bikiniju - 2 Jennifer Lopez u bikiniju - 3 Jennifer Lopez u bikiniju - 5 +3 Elle MacPherson, Kathy Ireland i Rachel Hunter  

Jennifer Lopez zadnji rođendan koji počinje s brojkom 4 odlučila je proslaviti u stilu – slavljem u bikiniju. S obitelji i prijateljima otišla je na Bahame, gdje se sjajno provode, što pokazuje i fotografija koju je pop-diva objavila na Instagramu.

Uz slavljenicu, na fotografiji su i njezina 10-godišnja kći Emme, dečko Alex Rodriguez i drugi dragi joj i bliski ljudi, a društvo drži boce šampanjca s kojima nazdravljaju za Jenniferin 49. rođendan.

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on


Trenutačna rođendanska situacija, napisala je pjevačica uz fotografiju na kojoj pozira u mini bikiniju koji ističe njezinu istesanu, fenomenalnu figuru, koja je rezultat konstantne fizičke aktivnosti u obliku tjelovježbe i plesa te zdrave prehrane.

S ovakvim tijelom u 50. godini života Jennifer Lopez slobodno može "ukrasti" titulu slavnom supermodelu Elle MacPherson koja se proslavila pod nadimkom "The Body" ("Tijelo") zbog svog savršenog tijela. U fotogaleriji pogledajte i prijašnja izdanja Jennifer Lopez u bikiniju.

Supermodel Elle MacPherson u kupaćem kostimu Supermodel Elle MacPherson u kupaćem kostimu (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju