Tvrtka Deciem posljednjih je godina stekla milijune obožavateljica diljem svijeta, a sve zahvaljujući učinkovitim, a povoljnim proizvodima za njegu lica.

Vjerojatno ste već čuli za Deciemov brend The Ordinary u čijoj se ponudi, između ostalog, nalazi jako popularni i povoljni serum s hijaluronskom kiselinom.

Hijaluronska kiselina vrijedan je sastojak kože koji na sebe veže vlagu i koži pomaže da ostane hidratizirana i mladolika. Međutim, hijaluronska kiselina se tijekom života troši zbog čega koža s godinama gubi elastičnost, pojavljuju se bore, koža oko očiju i usta postaje obješena...

Tu u pomoć priskaču proizvodi koji sadrže hijaluron, a žene posljednjih godina posebno hvale one iza kojih stoji Deciem.

No, osim popularnog Ordinaryja, ova kanadska kozmetička tvrtka ima i druge brendove, a jedan od njih zove se NIOD.

NIOD proizvodi nešto su skuplji od The Ordinary proizvoda, a razlog su skuplji sastojci i proizvodnja. Kada su u pitanju pohvale korisnica, tu nema razlike.

"NAJBOLJI NA SVIJETU"

NIOD u svojoj ponudi također ima serum s hijaluronskom kiselinom kojem se tepa da je najbolji na svijetu. Radi se o laganom serumu koji se brzo upija i hidrira kožu.

Multi-Molecular Hyaluronic Complex - MMHC 2 serum prema riječima proizvođača, između ostalog, sadrži 15 oblika hijaluronskih spojeva, a koži nudi hidrataciju na bazi vode, dok površini kože pomaže da bude gipka, elastička, ugodna i ujednačena.

Oni koji su probali ovaj serum, ali i brojni stručnjaci za kozmetičke proizvode nazivaju ga trenutno najboljim serumom s hijaluronskom kiselinom na tržištu.

Budući da je ovaj serum veganski, bez alkohola, ulja i silikona, lišen je brojnih sastojaka koji inače mogu iritirati kožu. Također, idealan je za masnu ili mješovitu kožu koja treba više hidratacije.

Tanki sloj seruma nanosi na cijelo lice ujutro i navečer. Dolazi u pakiranju od 15 i 30 ml, a cijena mu je 30 (223,96 kn), odnosno 45 eura (335,93 kn).

Ovo je jedan nevjerojatan serum s hijaluronskom kiselinom. Kožu ostavlja glatkom i hidratiziranom. Ima laganu teksturu i nema miris. Rezultati su nevjerojatni, a koža je glatka i lijepa nakon samo nekoliko dana korištenja, samo je jedan od pozitivnih komentara.

Serum s hijaluronskom kiselinom brenda Niod
Serum s hijaluronskom kiselinom brenda Niod (Foto: DECIEM)