Tvrtka Deciem posljednjih je godina stekla milijune obožavateljica diljem svijeta, a sve zahvaljujući učinkovitim, a povoljnim proizvodima za njegu lica.

Vjerojatno ste već čuli za Deciemov brend The Ordinary u čijoj se ponudi, između ostalog, nalazi jako popularni i povoljni serum s hijaluronskom kiselinom.

Hijaluronska kiselina vrijedan je sastojak kože koji na sebe veže vlagu i koži pomaže da ostane hidratizirana i mladolika. Međutim, hijaluronska kiselina se tijekom života troši zbog čega koža s godinama gubi elastičnost, pojavljuju se bore, koža oko očiju i usta postaje obješena...

Tu u pomoć priskaču proizvodi koji sadrže hijaluron, a žene posljednjih godina posebno hvale one iza kojih stoji Deciem.

The Ordinary Colours tekući puder, 6.90 eura (51 kuna) Tekući puder za 51 kunu zbog kojeg se 250.000 žena upisalo na listu čekanja

No, osim popularnog Ordinaryja, ova kanadska kozmetička tvrtka ima i druge brendove, a jedan od njih zove se NIOD.

NIOD proizvodi nešto su skuplji od The Ordinary proizvoda, a razlog su skuplji sastojci i proizvodnja. Kada su u pitanju pohvale korisnica, tu nema razlike.

"NAJBOLJI NA SVIJETU"

NIOD u svojoj ponudi također ima serum s hijaluronskom kiselinom kojem se tepa da je najbolji na svijetu. Radi se o laganom serumu koji se brzo upija i hidrira kožu.

Multi-Molecular Hyaluronic Complex - MMHC 2 serum prema riječima proizvođača, između ostalog, sadrži 15 oblika hijaluronskih spojeva, a koži nudi hidrataciju na bazi vode, dok površini kože pomaže da bude gipka, elastička, ugodna i ujednačena.

Oni koji su probali ovaj serum, ali i brojni stručnjaci za kozmetičke proizvode nazivaju ga trenutno najboljim serumom s hijaluronskom kiselinom na tržištu.

Budući da je ovaj serum veganski, bez alkohola, ulja i silikona, lišen je brojnih sastojaka koji inače mogu iritirati kožu. Također, idealan je za masnu ili mješovitu kožu koja treba više hidratacije.

Tanki sloj seruma nanosi na cijelo lice ujutro i navečer. Dolazi u pakiranju od 15 i 30 ml, a cijena mu je 30 (223,96 kn), odnosno 45 eura (335,93 kn).

Ovo je jedan nevjerojatan serum s hijaluronskom kiselinom. Kožu ostavlja glatkom i hidratiziranom. Ima laganu teksturu i nema miris. Rezultati su nevjerojatni, a koža je glatka i lijepa nakon samo nekoliko dana korištenja, samo je jedan od pozitivnih komentara.

Serum s hijaluronskom kiselinom brenda Niod Serum s hijaluronskom kiselinom brenda Niod (Foto: DECIEM)


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju