Važan je danas dan u obitelji Catherine Middleton i princa Williama. Njihovo najmlađe dijete, princ Louis, slavi prvi rođendan, a tim povodom Kensingtonska palača objavila je tri fotografije malog slavljenika.

 

Fotografije princa Louisa povodom njegova prvog rođendana snimila je njegova mama Catherine Middleton, strastvena fotografkinja amaterka, koja i inače sama fotografira svoju djecu u posebnim prigodama.

Princ Louis slavi prvi rođendan, a tim povodom Kensingtonska palača objavila je tri fotografije malog slavljenika

Ovaj put zvijezda photoshootinga bilo je najmlađe dijete vojvotkinje od Cambridgea, koje 23. travnja slavi prvi rođendan. Fotografije su snimljene u idiličnom zelenom okruženju njihova domu u Norfolku, a na njima malog šećerka vidimo nasmiješena i prekrivena mahovinom.

Princ Louis slavi prvi rođendan - 1
Malog princa fotografirala je njegova mama Catherine Middleton (Foto: AFP PHOTO / KENSINGTON PALACE / DUCHESS OF CAMBRIDGE)

Malom princu počeli su izbijati zubići, što njegovu medenom lišcu daje dodatnu slatkoću.

Na jednoj fotografiji princ Louis nosi plavi džemper s motivom psića brenda Thomas Brown, koji se u britanskoj trgovini Trotters s dječjom odjećom i modnim dodacima na sniženju mogao kupiti za 35 funti (300 kuna) te je, naravno, rasprodan.

Princ Louis slavi prvi rođendan - 3
Princ Louis 23. travnja slavi prvi rođendan (Foto: AFP PHOTO / KENSINGTON PALACE / DUCHESS OF CAMBRIDGE)