Na Petoj aveniji u New Yorku otvorio se Blue Box Café u vlasništvu Tiffany & Co. Kafić je smješten je u zgradi u kojoj se nalazi i Tiffanyjeva trgovina

Svaki ljubitelj američkog proizvođača nakita Tiffany & Co odmah će prepoznati kako je kafić dobio mjesto po Tiffany Blue kutiji za nakit koja je statusni simbol luksuza i dobrog ukusa.

U tom stilu uređen je i Blue Box Café u kojem će se posluživati i doručak. Unutrašnjost je uređena u skladu s prepoznatljivom Tiffany tirkiznom plavom bojom koja prekriva zidove, stolice i ostali pribor za jelo.

Unutrašnjost je uređena u skladu s prepoznatljivom Tiffany tirkiznom plavom bojom koja prekriva zidove, stolice i ostali pribor za jelo.

Iako je dekor bitan, to sigurno nije najvažnije obzirom da je riječ o kultnom mjestu u kojem će posluživati doručak kakav je obožavala Holly Golightly.

Posjetitelji kafića koji gleda na Central Park uživati će tako u doručku poput kave i kroasana, ali i ostalim delicijama poput jastoga s avokadom.

Profinjeno mjesto za druženje sigurno će mnogima postati omiljena destinacija za doručak, ali i za posebne prigode kao što je prošnja upravo s - Tiffany&Co prstenom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju