Počeo je još 29. Sarajevo Film Festival koji je okupio brojne regionalne glumačke zvijezde. Poznate osobe koje obično gledamo na malim ekranima blistale su na otvorenju festivala i privlačile pažnju pomno odabranim modnim kombinacijama.

Galerija Tihana Lazović Tihana Lazović na otvorenju Sarajevo Film Festivala Svečana dodjela nagrada 70. Pulskog filmskog festivala +3 Tihana Lazović Trifunović dobila je Zlatnu arenu za glavnu žensku ulogu

Među njima se posebno istaknula hrvatska glumica Tihana Lazović koja je na otvorenje Sarajevo Film Festivala došla u društvu glumca Slavka Sobina.

Poznati glumci fotografiju su objavili na Instagramu, a pohvale o njihovom izgledu samo su se nizale u komentarima ispod objave.

Glumica Tihana Lazović za ovu je priliku odabrala jednostavnu, a istovremeno tako efektnu modnu kombinaciju. Odjenula je sako-haljinu modne marke Lokomotiva koja joj je stajala kao salivena.

Dijaznerica Lana Puljić, koja stoji iza brenda, poznata je po bezvremenskim komadima, a modni primjerak kojega je odjenula poznata glumica upravo je takav. Sako-haljine savršene su za prilike u kojima žene žele izgledati elegantno, a ujedno se osjećati ugodno.

Mini haljina u bijeloj boji posebna je po voluminoznim rukavima i otvorenim leđima koja su cjelokupnoj kombinaciji dala dozu zavodljivosti.

Kombinaciju je na viši nivo podigla zlatnim detaljem na golim leđima, a pažnju su posebno privlačile cipele na visoku petu i platformu u upečatljivoj hot pink boji, koja je najveći hit i ove sezone.

Detalji uvijek čine razliku, a Tihana je kombinaciju zaokružila zelenom torbicom i decentnim nakitom, a kosu je svezala u jednostavnu punđu.

U galeriji na početku teksta pogledajte još modnih izdanja poznate glumice Tihane Lazović. 

Tihana Lazović Trifunović u nepogrešivoj haljini koju obožava cijeli svijet Tihana Lazović Trifunović Tihana Lazović Trifunović dobila je Zlatnu arenu za glavnu žensku ulogu Svečana dodjela nagrada 70. Pulskog filmskog festivala +1 Svečana dodjela nagrada 70. Pulskog filmskog festivala

Mrak izdanje hrvatske glumice na Sarajevo Film Festivalu o kojem se priča Tihana Lazović na 28. Sarajevo Film Festivalu Tihana Lazović na 28. Sarajevo Film Festivalu Tihana Lazović na 28. Sarajevo Film Festivalu +1 Tihana Lazović na 28. Sarajevo Film Festivalu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju