Žuta čizma iz Timberlanda postala je neizostavan komad obuće među onima koji u svoje jesenske i zimske kolekcije vole unijeti malo živosti i osobnog stila.

 

 Kada takva ikona slavi rođendan, onda to postaje događaj sezone koji se ne propušta.

Zato svi putevi vode u Timberland koji vas nagrađuje s 30% popusta u svim Timberland trgovinama
9. - 11.11.2018., a posebno vas poziva da dođete u subotu 10.11.2018. u Centar Cvjetni na rođendanski party žute čizme. Cijeli doživljaj vizualno će upotpuniti poznati street umjetnik Modul koji će personallizirati žute Timberland čizme i oslikati ih vrhunskim crtežima čime one postaju prava umjetnička djela koja možete ponosno prošetati po gradu.

PR PR

Sve je počelo prije 45 godina kada je prva originalna žuta čizma iz Timberlanda ugledala svjetlo dana. Kroz svoju povijest, ova radnička čizma, isprofilirala se kao simbol unikatnosti i individualnosti u svim sferama društva, ostavivši povijesni trag, ponajviše u modnoj industriji. Karakterističan dizajn napravljen je tako da pristaje svim modnim stilovima, dok s druge strane kvalitetom izrade i materijala osigurava zaštitu te garantira dugotrajnost nošenja.
Možemo slobodno reći da je Timberlandova žuta čizma danas svevremenski klasik koji obožavaju starije i mlađe generacije, u svim njenim bojama i oblicima zbog čega ima status prave modne ikone.

Kako priliči istinskoj povijesnoj i modnoj ikoni, 45. godišnjicu legendarne žute čizme proslavit ćemo velikim rođendanskim šopingom 10.11.2018., u Centru Cvjetni u Zagrebu. Povodom tog jubileja, napravljena je posebna kolekcija Timberland žute čizme, obogaćena modrim detaljima, visokokvalitetnim žutim i modrim vezicama te logom posebnom dizajniranim za obilježavanje 45. godišnjice nastanka.

PR PR

Osim rođendanskog popusta od 30% na sve Timberland proizvode, posjetitelji će moći isprobati Timberland čizme iz specijalne rođendanske kolekcije te se zagrijati kuhanim vinom i vrućim pečenim kestenima.

Zato svi vi urbani istraživači i ljubitelji Timberland stila života, koji ste jednako aktivni na gradskim ulicama i prirodnim stazama, ne propustite prošetati do Centra Cvjetni u Zagrebu, 10.11.2018., na najlegendarniji rođendanski događaj godine i ugrabiti 30% popusta. Legendarna žuta čizma vas očekuje u velikom broju!

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju