Brend gležnjača i čizama Timberland ove sezone u ponudi ima gležnjače koje će se sigurno svidjeti mnogim pripadnicama nježnijeg spola. Prateći trendove, Timberland je svoje kultne gležnjače obojio u nježnu pastelnoružičastu

Nježne pastelne nijanse veliki su trend ove jeseni i zime, a zna to i kultni američki brend obuće Timberland. Zato je ove sezone svoju ponudu obogatio gležnjačama nježne pastelnoružičaste boje koje će razvedriti tmurne i sive dane pred nama.

Ove slatkice otporne na vlagu kreirane su posebno za ljude koji puno vremena provode na nogama i hodajući, pomoću ekskluzivne tehnologije koja apsorbira udarce tijekom hodanja, daje maksimalnu udobnost te sprječava osjećaj težine u nogama.


Jedan ili više većih dijelova modela gležnjača Women’s Nellie Chukka Boot Pastel Rose izrađeni su od najmanje 50 posto kože napravljene u postrojenju Silver čiji rejting ocjenjuje tvrtka Leather Working Group koja prosuđuje i klasificira štavionice po potrošnji energije, stvaranju otpada i obradi vodom.

Potplat je pak napravljen od deset posto materijala biljnog porijekla, a cijena pastelno ružičastih gležnjača Timberland iznosi 1063 kune. Pogledajte i 6 modela crnih gležnjača zbog kojih su obične čizmice postale još poželjnije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju