Usudite se jednom zauvijek preuzeti kontrolu nad svojim životom i svojim odlukama.

Ovaj je tjedan savršen da započnete nešto novo, nešto važno što zahtijeva vaš talent i energiju da se još više razvijete i ostvarite svoje potencijale koje se još  niste usudili pokazati drugima.

Ostavite sa strane nesigurnosti i strahove iz prošlosti i odvažite se barem probati. Jednom kada se odvažite i napravite prvi korak, vidjet ćete da je ostatak procesa zapravo lakši nego što djeluje prije početka.

Uživat ćete u nekim malim svakodnevnim sitnicama, u finoj hrani, šetnji na svježem zraku, spontanom šopingu, bit ćete bez kočnica i ograničenja i to će se vidjeti po načinu na koji zračite i razgovarate s drugima.

U petak budite oprezni s riječima jer možete biti pričljiviji nego što je potrebno i malo zeznuti, odnosno, ostati krivo shvaćeni. Možda vas poriv savlada ili jednostavno ne razmišljate o tome, ali preporuka je da ipak budete malo oprezni, iako ne smijete potiskivati svoje riječi i misli, to neka zauvijek ostane iza vas.

Ako morate donijeti važne odluke, učinite to u petak, a nedjelja će biti dan za ljubav – partnersku, obiteljsku, prijateljsku.

Žena drži cvijeće Što vaš horoskopski znak očekuje u ožujku?

Što vam se smiješi ovog tjedna? Horoskop: Što vaš znak čeka ovoga tjedna?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju