Nedostaje vam komunikacije s partnerom i obitelji, čini se da ste izgubili povjerenje u njih, a ni sami niste sigurni zašto.

Skupili su vam se neki negativni osjećaji koje ste dugo potiskivali i zbog toga ćete se osjećati lošije i izbjegavat ćete druženje s drugima kako ne biste na njih prenijeli svoju negativu. Srećom, sredinom tjedna riješit ćete ključne probleme sami sa sobom i priznati si ih, pa će sve krenuti nabolje – i vaši unutarnji osjećaji i odnos s okolinom.

Također, mogli biste primiti i neke loše vijesti na poslu, ali ne vjerujte svemu što čujete prije nego što se i sami uvjerite u to. Pričekajte šefovu riječ i odluku, kolege ponekad nisu najpovjerljiviji izvor.

Bilo bi dobro da nakratko promijenite okruženje kako biste zaboravili svoje probleme, kraći bijeg u obližnji park na nekoliko sati bit će dobra opcija ako niste u mogućnosti otići nekamo dalje.

Moglo bi vas privući pisanje dnevnika jer će vas podsjetiti na djetinjstvo i trenutke u kojima je dragi dnevnik znao sve vaše tajne. Papir i dalje trpi sve, a sada možete uvidjeti i terapeutski učinak te aktivnosti.

Saznajte što vam donose prvi dani veljače Što čeka vaš horoskopski znak ovaj tjedan?

Što vas čeka u 2024. godini? Veliki godišnji horoskop: Provjerite što vas čeka u 2024. godini

Zaljubljeni par Što vas čeka? Veliki ljubavni horoskop za 2024. godinu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju