Tjedan će vam početi vrlo povoljno na svim razinama, a posebno na razini odnosa i ljubavi prema sebi.

Odmah u ponedjeljak pokušajte odvojiti vrijeme za sebe i bavite se barem jednom aktivnošću koja vas ispunjava. Hoće li to biti samo čitanje nekoliko stranica knjige, lakiranje noktiju, odlazak na trčanje ili u šetnju, isprobavanje nekog novog recepta ili bilo što drugo po vašem ukusu, na vama je da odlučite.

Upravo to što ste se već na početku tjedna uspjeli posvetiti sebi pomoći će vam da vam i ostatak tjedna energija bude na visokoj razini i imat ćete puno više motivacije za sve što vas očekuje, i poslovno i privatno. Neće vas biti lako omesti ni skrenuti s vašeg pravog puta.

Tijekom tjedna mogla bi se pojaviti i neočekivana iznenađenja, ali dobro ćete reagirati na njih i snaći se gotovo odmah. Nećete si ostaviti puno vremena za razmišljanje i upravo će vaš prvotni instinkt biti onaj s pravim odgovorima na sva pitanja i nedoumice.

U petak pokušajte izbjeći rasprave i razgovore o osjetljivim temama jer će vam emocije tada biti pojačane pa je moguće da pretjerano reagirate i povrijedite nekoga do koga vam je stalo.

Možda vam zvijezde ovog tjedna pripremaju lijepo iznenađenje Što su zvijezde ovog tjedna pripremile vašem horoskopskom znaku?

Sretna djevojka Što vaš horoskopski znak čeka u veljači?

Što vas čeka u 2024. godini? Veliki godišnji horoskop: Provjerite što vas čeka u 2024. godini

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju