Ovaj ćete tjedan dosta razmišljati o većim i drastičnijim životnim promjenama.

Neke unutarnje sumnje pokazuju vam da trebate odustati od nekih ideja i okrenuti se onima koje vam na prvu zvuče jako hrabro, ali imate sasvim dovoljno snage i odvažnosti i trebali biste se upustiti u njih.

Vodite se time da uvijek vrijedi pokušati i da nemate što izgubiti, možda zvuči kao klišej, ali uistinu je tako – a kada imate toliko novih ideja i vizija, bilo bi šteta ne pokušati ih ostvariti.

Otvorit će vam se zanimljive nove prilike i na privatnom i na poslovnom planu i vrijeme je da ih zgrabite. Zbog nove energije koja vas obuzima, možda ćete u nekim trenucima biti previše nagli i malo preentuzijastično pokazivati svoj elan ljudima oko sebe, a njihov nivo energije neće biti toliko visok kao vaš pa bi moglo doći do manjih razmirica.

Vaše emocije, intuicija i podsvijest bit će jaki i izoštreni pa se možete sigurno osloniti na njih, a i drugima ćete rado davati savjete u koje će moći imati povjerenja jer ovaj tjedan imate dovoljno znanja i mudrosti i za sebe i za druge.

Možda vam zvijezde ovog tjedna pripremaju lijepo iznenađenje Što su zvijezde ovog tjedna pripremile vašem horoskopskom znaku?

Sretna djevojka Što vaš horoskopski znak čeka u veljači?

Što vas čeka u 2024. godini? Veliki godišnji horoskop: Provjerite što vas čeka u 2024. godini

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju