Megapopularna serija „Stranger Things“ u prvi je plan stavila mladu glumicu Millie Bobby Brown. Simpatična i talentirana glumica nije mogla izbjeći svjetla reflektora pa se nedavno počelo šuškati i o njezinoj vezi s Jakeom Bongiovijem, sinom rock zvijezde Jon Bon Jovija koji je izrastao u kopiju svoga oca.

Millie i Jake su u vezi oko godinu dana, a nedavno su debitirali na crvenom tepihu na dodjeli nagrada BAFTA. To je bilo njihovo prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti i od tada ne skrivaju svoju ljubav.

Tko je Jake Bongiovi?

Jacob Hurley Bongiovi je sin glazbene legende Jon Bon Jovija i njegove supruge Dorothee. Ima 20 godina i od 2020. godine studira na privatnom njujorškom sveučilištu Syracuse. Odličan je student i član studentske nogometne momčadi.

Na svom Instagram profilu se naziva glumcem, a u više navrata je priznao kako nema interesa slijediti očeve stope i karijeru razvijati u svijetu glazbe. Jake ima stariju sestru Stephanie, starijeg brata Jesseja i mlađeg brata Romea.

Mladi aktivist koji je kopija svoga oca 

Na naslovnice je dospio 2018. godine kad je predvodio prosvjed nakon pucnjave u školi na Floridi, u kojoj je poginulo 17 učenika. Iako skroman i samozatajan, ne skriva svoju ljubav prema pozitivnom aktivizmu i pomaganju onima kojima je to najpotrebnije. U više navrata je javno govorio o užasima američkog društva u središtu kojih je svima dostupno oružje pa je pozivao kolege i američku mladež da izađu na ulice i glasno se usprotive ovoj praksi.

Jake Bongiovi - 1 Jake Bongiovi (Foto: Profimedia)

Ovo je previše. Previše puta se dogodilo ovako nešto i ja to više ne mogu gledati. Ne možemo dopustiti da se ovo dogodi još koji put. Trebamo pokrenuti promjene, rekao je Jake još kao srednjoškolac nakon tragičnog događaja na Floridi.

Sa svojom djevojkom Millie Bobby Brown, u javnosti se počeo pojavljivati još u lipnju prošle godine, ali tada su rekli da su samo prijatelji. Na jesen prošle godine je Jake posjetio Millie u Londonu. Onda su Instagram fotografijom na kojoj se grle i ljube ipak priznali da između njih ima nešto više od prijateljstva.

Novi par na svjetskoj sceni  

Iako su britanski mediji nagađali da je njihova veza toliko ozbiljna da se Jake preselio u London, on je to demantirao u intevjuu kojega je sa svojim ocem dao za People. Kako se čini, rock legenda Jon Bon Jovi podržava vezu između svog sina i lijepe Millie, a snaha mu je očito jako draga.

Jon Bon Jovi nekad i sad - 3 30 godina poslije: Dokaz da je Jon Bon Jovi i dalje najprivlačniji osmijeh rocka

Mladi par se podržava u svemu pa je tako Jake bio pratnja Millie na premijeri popularne serije „Stranger Things“, a Mille Jakea obavezno prati na svakoj njegovoj utakmici. Jednom prilikom su priznali da najviše vrijeme vole provoditi na koncertima jer se ondje mogu dobro ispuhati, a istovremeno napuniti baterije.

Zadnji koncert koji su posjetili, bio je onaj Harryja Stylesa, a popularne stihove „Dušo, ti si bila ljubav mog života“, Millie je posvetila svome dečku.

Jake Bongiovi - 2 Jake Bongiovi i Millie Bobby Brown (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju