Kanadski premijer Justin Trudeau jedan je od najseksepilnijih političara na svijetu ako je suditi prema pažnji i količini fotografija koje se s radošću dijele na društvenim mrežama nakon svakog pojavljivanja u javnosti


Justin Trudeau
ima snažnu karizmu, širok osmijeh, tolerantno srce i otvorenost prema novim idejama čime je osvojio biračko tijelo u Kanadi i zbog čega je postao predsjednik Liberalne stranke te premijer ove sjevernoameričke države.

Uz to ga krase dobre manire, duhovitost, šarmantnost što ga je učinilo iznimno privlačnim suprotnom spolu.

Njegovoj pojavi ne mogu odoljeti ni najmoćnije žene svijeta poput njemačke kancelarke Angele Merkel koja rijetke osmijehe rezervira tek za šarmantne 45-godišnjake iz Ottawe.

Bivši učitelj matematike i francuskog jezika otopio je srce i britanskoj kraljici Elizabeti II. koja rijetko kada javno pokazuje osjećaje.

Nedavno smo imali prilike vidjeti I njegov susret s vojvotkinjom od Cambridgea, koja nije mogla sakriti svoje oduševljenje s 188 centimetara visokim kanadskim premijerom, iako su oboje stajali pokraj svojih supružnika.

U sretnom braku
Justin Trudeau u sretnom je braku s bivšom televizijskom novinarkom Sofie Grégoire od 2005. godine.

Slavni par poznavao se još od djetinjstva s obzirom da je Sofie neko vrijeme išla u školu s Justinovim mlađim bratom Michaelom. No bliskiji su postali u lipnju 2003. godine kada su oboje sudjelovali u jednoj humanitarnoj večeri.

Upravo je tada planula ljubav, a Justin je priznao svojim najbližima da je to dama kojoj će izreći sudbonosno da. Danas su ponosni roditelji troje djece: devetogodišnjeg Xaviera Jamesa, osmogodišnje Elle-Grace Margaret i trogodišnjeg Hadriena.

Vole se više nego ikad ranije, a u javnosti često iskazuju svoje osjećaje. Iako to možda nije čest scenarij u političkom svijetu, Justin će se rado držati za ruke sa svojom suprugom kada mu to prilike omogućavaju.

Dakako, riječ je samo o još jednom potezu zbog kojeg ga žene obožavaju diljem svijeta.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte Trudeau efekt na djelu, odnosno u susretima s poznatim slavnim damama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju