Voditeljica američke televizije KTLA5 News Megan Henderson za prijenos ovogodišnjih Oscara odabrala je haljinu hrvatske kreatorice.

Kako je u direktnom prijenosu istaknula, za njezinu se predivnu večernju haljinu pobrinula Matiža Vuika ili, kako je mi znamo, Matija Vuica.

Zgodna voditeljica zablistala je u dugoj večernjoj haljini bez rukava koja je naglasila njezinu ženstvenu figuru, a posebice ruke te trbuh.

Odabir haljine za najvažniji crveni tepih oduševio je i samu dizajnericu, koja je preplavljena osjećajima napisala na Instagramu:

Good evening from Hollywood red carpet at Oscars live.... Iznenađenje prije samog početka prijenosa i za vas, a i za mene… Oduševljena sam kako mi izgovaraju ime… Dakle, od sada sam Matiža Vuika... kako me oslovila lijepa voditeljica Megan Henderson.

Objava na ovoj društvenoj mreži oduševila je njezine obožavatelje koji su počeli pisati poruke potpore.

Nakon toga uslijedilo je još jedno iznenađenje – na crvenom tepihu u kreaciji Matiji Vuice pojavila se i američka voditeljica Megan Telles. Ona je odabrala srebrnu “golu” kreaciju hrvatske dizajnerice koja joj je saliveno pristajala.

Što da vam kažem nego da vas jako volim, znate zašto? Jer mi pružate podršku i navijate za mene kao da ću osvojit Oskar... Pa, večeras kao da jesam, još jedna prelijepa voditeljica odjenula je moju haljinu... i još jednom sam Matiđa Vuika... Kako divnoooo kada ti izgovaraju ime,
dodala je Matija Vuica na Instagramu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju