U nedavnoj anketi postavile smo vam težak zadatak i zamolile da nam pomognete odabrati najzgodnijeg hrvatskog nogometaša svih vremena.

Galerija Titulu najzgodnijeg mogao je ponijeti samo jedan Niko Kranjčar vaš je favorit Niko Kranjčar +4 Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar u vezi su već deset godina

Konkurencija je zbilja jaka, toliko da smo jedva uspjele sastaviti listu najzgodnijih nogometaša za uži izbor, a odabir pobjednika nije bio lak.

Ukusi su različiti, naravno, ali neki naši nogometni ljepotani koji trenutno igraju na Europskom nogometnom prvenstvu, ali i oni stariji, doista su zgodni mnogima i osvajaju srca brojnih obožavateljica pa je teško titulu najzgodnijeg dati samo jednome.

Ipak, nakon čak 15552 glasa (u trenutku pisanja ovog članka) imamo pobjednika koji se postotkom uspio lijepo izdvojiti od ostalih, a 

Riječ je o nogometašu koji je svojedobno ponio i titulu vama najprivlačnijeg ne samo nogometaša, nego poznatog Hrvata općenito, a kasnije mu je taj naslov preoteo Goran Višnjić.

Radi se o danas bivšem nogometašu Niki Kranjčaru, miljeniku žena koji je osim atraktivnim izgledom osvajao i odličnom igrom u domaćim, ali i stranim klubovima, a s uspješnom glumicom Zrinkom Cvitešić u vezi je već deset godina te žive u Londonu.

Niko Kranjčar vaš je favorit Niko Kranjčar vaš je favorit (Foto: Afp)

Niko je mladu talentiranu nadu Joška Gvardiola nadmašio za 6% glasova pa tako on ima 28%, a Joško 22%. Na trećem mjestu našao se Vedran Ćorluka s 18% vaših glasova, a top 5 još čine Bruno Petković i bivši izbornik Slaven Bilić.

Svoj glas još uvijek možete dati pa tko zna, možda i ovdje dođe do preokreta pa Niki Kranjčaru netko oduzme titulu kao što je to učinio i Goran Višnjić.

Niko Kranjčar Niko Kranjčar (Foto: Afp)

Gvardiol, Sosa, Majer... Tko je najzgodniji debitant na Svjetskom prvenstvu u Katru? Joško Gvardiol Joško Gvardiol i Lovro Majer na konferenciji za medije u Katru - 1 Lovro Majer +9 Nogometni reprezentativac Mislav Oršić

Nekad i sad: Vatrena petorka s prvenstva 1998. koju i danas volimo vidjeti Slaven Bilić Aljoša Asanović Zvonimir Boban +1 Igor Tudor

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju