Prije godinu dana odabrali ste najzgodnijeg poznatog Hrvata svih vremena. Izdvojili smo 10 naočitih kandidata iz raznih generacija koji plijene pažnju svojim izgledom, a vi ste imali zadatak izdvojiti najboljeg.

Galerija Goran Višnjić Goran Višnjić Goran Višnjić proslavio se u seriji Hitna služba +4 Goran Višnjić i Nicole Kidman u filmu Praktična magija

Čitateljice Zadovoljne tada su pokazale da im se najviše sviđa samozatajni zagrebački dečko, bivši nogometaš Niko Kranjčar.

Niko Kranjčar isprva je premoćno vodio u anketi u kojoj je, do trenutka objave ovog teksta, sudjelovalo 45436 čitatelja.

Niko Kranjčar Niko Kranjčar (Foto: Damjan Tadic/Cropix)

Na drugom mjestu bio je Vlaho Arbulić, a Goran Višnjić smjestio se na trećem. Pozvali smo vas da nastavite s glasanjem, a situacija se poprilično promijenila i to u korist Gorana Višnjića.

Slavni glumac uvjerljivo drži prvo mjesto sa 16.173 glasova, a Niko je na drugom mjestu s 9330 glasova. Vlaho Arbulić pao je na treće mjesto, a za petama mu je Janko Popović Volarić.

Goran Višnjić Goran Višnjić (Foto: Profimedia)

Goran je svakako jedan od najpopularnijih hrvatskih glumaca svih vremena. Imao je 21 godinu i bio student 2. godine glume na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu kada je dobio ulogu koja mu je, zapravo, pokrenula karijeru.

Naime, Goran je tada postao najmlađi Hamlet u povijesti hrvatskog teatra, zahvaljujući Jošku Juvančiću koji mu je povjerio jednu od najpoželjnijih muških glumačkih uloga.

Goran Višnjić proslavio se u seriji Hitna služba Goran Višnjić proslavio se u seriji Hitna služba (Foto: Profimedia)

Osim na Dubrovačkim ljetnim igrama, Hamleta je nakratko zaigrao i u kultnoj seriji Hitna služba, u kojoj je proveo skoro 10 godina. U 16. epizodi 8. sezone serije, njegov lik Luka Kovač s kolegama prisustvuje jednom seminaru. Kada dr. Lewis s društvom podijeli informaciju da se Luka tijekom studija bavio i glumom, on otkriva da je glumio - Hamleta. Uslijedi za sve Hrvate nezaboravna scena u kojoj Višnjić na hrvatskom jeziku recitira ulomak iz Shakespeareove tragedije.

Goran Višnjić u seriji Red Widow Goran Višnjić u seriji Red Widow (Foto: Profimedia)

Njegovi obožavatelji raduju se i najnovijem uspjehu zgodnog glumca. Naime, Gorana ove godine očekuje premijera 3. sezone Netflixove serije Vikings: Valhalla u kojoj ima veliku ulogu - utjelovit će Erika Crvenog, oca Leifa Eriksona.

Goran Višnjić sa suprugom Evom Goran Višnjić sa suprugom Evom (Foto: Guliver Images)

Ovo je 10 najzgodnijih muškaraca u godini na izmaku Patrick Dempsey Najzgodniji muškarci u 2023. Najzgodniji muškarci u 2023. +6 Najzgodniji muškarci u 2023.

Slažete li se? Ovaj je muškarac proglašen najseksipilnijim na svijetu u ovoj godini Patrick Dempsey Patrick Dempsey Patrick Dempsey +16 Patrick Dempsey

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju