Često vozite auto, volite velike torbe, radite u uredu ili pak spavate na trbuhu. Sve to i još puno više u samo sat vremena u vašem društvu o vama može otkriti samo jedna osoba. Doznajte tko je on i koje su njegove moći

Svakodnevne navike i rutine mogu itekako utjecati na naše ponašanje, ali i zdravlje. I dok ponekad svjesno radimo stvari koje nisu dobre za nas, nekim našim rutinama često nesvjesno štetimo našem zdravlju.

No postoji osoba koja nam nakon samo sat vremena druženja može ukazati na pogreške koje svakodnevno činimo i pomoći nam da riješimo neke zdravstvene probleme koji s godinama mogu postati opasni i problematični.

Riječ je o maseru koji uz pomoć čarolije dodira o vama i vašem životu može otkriti doista svašta.

1. Zna da voliš velike torbe
Velike torbe savršen su modni dodatak i žene ih obožavaju. No kako u njih stane sve i svašta, često govorimo o vrlo teškom modnom dodatku. Samo jedan dodir vaših leđa i maser će otkriti vaš fetiš. Naime, nošenje veće težine na jednom ramenu uzrokuje napetost u jednoj strani leđa, a posljedice se mogu osjetiti i na zdjelici.

2. Zna da radiš posao za radnim stolom
Sjedenje osam sati za radnim stolom itekako se odražava na vaše tijelo i to vam dobar maser može otkriti već nakon prvog susreta.

Osobe koje rade ovakav posao imaju vrlo slabe mišiće donjeg djela leđa, a napetost se može osjetiti na mišićima stražnjice. Isto tako, osobe koje sjede za računalom najčešće imaju krivo držanje, što se odražava i na područje vrata i ramena.

3. Zna da imaš loš jastuk ili madrac
Bolovi u vratu česta su pojava, a najčešće ih uzrokuje loš položaj spavanja, ali i loša kvaliteta jastuka ili madraca. Sve vam to u samo nekoliko minuta može otkriti vaš maser. Naime, osobe koje spavaju na trbuhu često pate od ukočenog vrata, a sličan efekt ima i premekan, premalen ili pretvrd jastuk.

4. Zna da puno vremena provodiš u autu

Osobe koje većinu radnog vremena provode za volanom imaju specifične probleme i to vam vaš maser može vrlo brzo otkriti. Naime, sjedenje u istom položaju s rukama na volanu uzrokuje slabljenje mišića kralježnice, ali i bolove u području ramena i lopatica.

5. Zna da ti je stalno hladno

Već nakon samo nekoliko dodira vašeg tijela, maser može otkriti jeste li osoba koja se stalno smrzava.

Naime, hladan nos, vrhovi ušiju i prstiju te hladna stopala glavni su uzročnici slabe cirkulacije koja će se nakon masaže vratiti u normalu. Isto tako, osobe kojima je stalno hladno refleksno skupljaju ramena, što može dovesti do napetosti u vratu i gornjem djelu leđa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju