Kakvo bi to ljeto bilo bez atraktivnih sandala? One se savršeno kombiniraju s ljetnim suknjama i haljinama, kratkim hlačama ili pak palazzo modelima od prirodnih tkanina.

Galerija Natikače s visokom potpeticom ponovo se vraćaju u modu Natikače s visokom potpeticom iz trgovina 2019. - 3 Natikače s visokom potpeticom iz trgovina 2019. +2 Dorothy Perkins, 279 kn

I dok jedne dame preferiraju udobne modele ravnih potplata, druge ne mogu zamisliti najtoplije doba u godini bez atraktivnih modela s visokom potpeticom. No čak i one dame koje vole povišenje na svojoj obući preferiraju sandale s određenom dozom potpore u vidu remenčića na predjelu gležnja.

Što kada te potpore nema?

U modu se polako vraćaju natikače s tankim potpeticama u kojima je kretanje iznimno ograničeno, a ovisno o visini pete može biti i vrlo opasno za nespretne. Ovaj tip natikača popularizirala je lutka Barbie u osamdesetim godinama prošlog stoljeća, a kroz godine nosile su je i brojne slavne dame iz javnog života.

Protivnice ovoga modela tvrde da natikače s visokom potpeticom uništavaju zglobove i stopala, dok njene zagovornice tvrde da proljepšavaju izgled stopala, te da bi ih trebale imati samo najiskusnije žene u nošenju štikli.

Kojem vi taboru pripadate?

Biste li nosili natikače s visokim potpeticama?

glasova:

Pogledajte i tip haljine koje će "svi" nositi ove jeseni:

Haljine koje će "svi" nositi ove jeseni i na hrvatskim ulicama Najveći jesenski trend: crne haljine sa cvjetnim uzorkom Najveći jesenski trend: crne haljine sa cvjetnim uzorkom - 1 Najveći jesenski trend: crne haljine sa cvjetnim uzorkom - 5 +7 Najveći jesenski trend: crne haljine sa cvjetnim uzorkom - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju