Saša Lozar pobjednik je polufinalne emisije showa Tvoje lice zvuči poznato. Genijalni Lozar transformirao se u divu Arethu Franklin i odnio svoju četvrtu pobjedu

Transformacija u Arethu Franklin donijela je Saši Lozaru četvrtu pobjedu u showu Tvoje lice zvuči poznato, a time si je osigurao mjesto u finalnoj epizodi. Bio je potpuno neprepoznatljiv u ulozi slavne dive i još jednom je pokazao svoje iznimne glasovne i imitatorske sposobnost.

Čudo! Taj glas koji si ga stavio tako u masku! Dvanaestica za masku, za pjevanje, ples, poručila mu je Sandra ne mogavši sakriti oduševljenje izvedbom pjesme 'Respect'.

Apsolutno super! Vidi se što je show! Vidi se da je ekipa iza toga, da svi to rade, da nije posao jednog čovjeka, nego zbilja jednog ogromnog tima ovdje koji se svi potrgaju da naprave nešto ovakvo, zaključio je Tomo nakon Sašinog nastupa.

Đuro ga je u šaljivom tonu priupitao za osobnu iskaznicu, a na kraju mu se i poklonio.

Saša je odlučio u ime Nove TV iznos od 10 tisuća kuna donirati zagrebačkom Centru za poremećaj hranjenja BEA.

Posljednja kvalifikacijska emisija druge sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato' bila je napeta do samog kraja. Iako su svi osmero natjecatelja dobili zavidne komentare žirija, u finalu ima mjesta samo za četvero, a to su ove godine Saša Lozar, Luka Bulić, Renata Sabljak i Maja Šuput.

>>Saznajte više o showu Tvoje lice zvuči poznato

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju