Sarajevska Hit komedija "Dame biraju", u produkciji Udruženja dramskih umjetnika Altteatar iz Sarajeva, nakon duže pauze ponovo igra pred publikom u Zagrebu.

Zašto je svako izvođenje predstave "Dame biraju" pozdravljeno ovacijama saznajte 02. listopada 2021. godine u Ludoj Kući, s početkom u 20 sati.

Pritisnuti besposlicom, a samim tim i besparicom, petorica mladića rješenje svojih egzistencijalnih problema pokušavaju pronaći kao striperi u noćnom klubu. Od ideje za striptiz do njene konačne realizacije, predstava nas vodi kroz uzbudljive scene, velik broj prevara i očekivanja, i na kraju donosi izuzetno uzavrelu atmosferu koja nas drži napetima do samog kraja.

Dame biraju Dame biraju (Foto: PR)

Predstava koja nakon šest godina igranja i dalje puni dvorane do posljednjeg mjesta, do sada je izvedena u BiH, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Makedoniji, Srbiji i Sloveniji, pred više od 120.000 gledatelja.

Predstava "Dame biraju" je igrala i na šest festivala i na svakom je odnijela neku nagradu, među njima i Nagradu publike na Festivalu pučkog teatra 2016., te Srebrni zub na Festivalu "Zlatni zub" 2016. godine u Hrvatskoj.

Dame biraju Dame biraju (Foto: PR)

Iz Altteatra posebno ističu da im je drago što gdje god igraju predstavu "Dame biraju", bivaju pozvani opet, upravo zbog velikog odobravanja i interesa publike.

Uloge: Mak Čengić, Adnan Goro, Nancy Abdel Sakhi, Emir Fejzić, Sanjin Arnautović, Davor Sabo i Dalibor Brkić.

Sjedeća mjesta su prilagođena epidemiološkim mjerama, uz obavezno nošenje zaštitne maske. Ulaznice možete kupiti preko portala ulaznice.hr ili na blagajni Lude kuće (ulica Kralja Zvonimira 63), svakim radnim danom od 16 do 20 sati.

Dame biraju Dame biraju (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju