Razmislite dvaput prije nego ukradete nešto iz zajedničkog hladnjaka na poslu. To je barem pouka koju su mnogi izvukli kada su vidjeli ovu fotografiju objavljenu na Redditu

Ako ste radili u tvrtki koja ima zajednički hladnjak, vjerojatno ste čuli priče o tajanstvenim nestancima hrane i pića iz njega. Često puta postoji neki kradljivac koji uzima namirnice bez pitanja, te ih nikada ne nadoknadi.

S ovim problemom susrela se i žena, koja se na Redditu predstavila pod nadimkom B. Na ovoj digitalnoj platformi objavila je fotografiju vlastite osvete koju je izvela nakon što je primijetila da joj netko krade mlijeko za kavu.

Na plastičnu bočicu s mlijekom napisala je sljedeću poruku nepoznatom kradljivcu:

'Dobro jutro! Tko god uživa u mojem mlijeku za kavu cijeli tjedan... Iznenađenje! Pili ste moje majčino mlijeko. Nadam se da ste uživali. Živjeli! Ne brinite se, mlijeko je organsko.'

Fotografija je ubrzo podijeljena na Facebook stranici Breastfeeding Mama Talk, na kojoj je primila 30.000 lajkova te brojne pozitivne komentare mama koje doje, ali i pokoji šokirani komentar.

'Volim ljude koji se naljute i misle da je mama napravila grešku što je zavarala kradljivca jer je svoje mlijeko izdojila u bocu. Hahaha što je s onim pravilom da ne bi smjeli jesti i piti stvari drugih ljudi bez njihovog dopuštenja' ipak je najlajkaniji komentar na stranici.

Odobravate li potez ove mame?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju