Svjetsko prvenstvo u Katru već naveliko traje, a mi s uzbuđenjem čekamo 23. studenog, kad će na teren izaći naši Vatreni. Ne sumnjamo da su dečki spremni zapaliti atmosferu na velikom katarskom stadionu, i svojom igrom i utreniranim tijelima koje je milina gledati.

Galerija Najzgodniji nogometaši na prvenstvu - 7 Najzgodniji nogometaši na prvenstvu - 1 Najzgodniji nogometaši na prvenstvu - 10 +7 Alisson Becker

Rigorozni treninzi, uravnotežena prehrana i zdrav način života zaslužni su za njihova oblikovana tijela, pa ne čudi što su nogometaši miljenici žena.

Dok čekamo utakmicu Hrvatske i Maroka, zavirili smo u ostale reprezentacije kako bismo pronašli najseksepilnije igrače na ovogodišnjem svjetskom prvenstvu.

Pa, uživajte…

1. Alisson Becker

Čini li brada uistinu seksepilnog muškarca? Brazilski golman pravi je dokaz da je ta tvrdnja istinita. Visok, crn i markantan, Becker izgleda poput Apolona. Žene njegove ruke ističu kao najseksepilniji dio njegova tijela, a nazivaju ga još i Messijem među vratarima.

Najzgodniji nogometaši na prvenstvu - 9 Alisson Becker (Foto: Profimedia)

2. Olivier Giroud

Ključni igrač Milana i francuski centarfor slovi kao jedan od najzgodnijih nogometaša na ovom prvenstvu. Također, ima titulu i jednog od najnestašnijih igrača koji često potiče svađe. Nemojte se iznenaditi ako ovaj zločesti dečko skine dres na jednoj od utakmica.

Najzgodniji nogometaši na prvenstvu - 1 Olivier Giroud (Foto: Profimedia)

3. Rodrigo de Paul

Žene diljem svijeta lude za argentinskim veznjakom. Rodrigo de Paul zablista svaki put kad obuče dres Atletico Madrida. Uzor mu je Messi, a sigurni smo da će i ove godine dati sve od sebe za Argentinu. Njegov je najveći adut pogled ispod obrva, koji ga čini baš seksepilnim.

Najzgodniji nogometaši na prvenstvu - 2 Rodrigo de Paul (Foto: Profimedia)

4. Isco Alarcón

Ovaj zgodni španjolski veznjak punim imenom se zove Francisco Román Alarcón Suárez i jedan je od najzgodnijih igrača ovog prvenstva. Poznat je po tome što obožava životinje, a njegov psić najvažnije mu je biće na svijetu.

Najzgodniji nogometaši na prvenstvu - 6 Isco Alarcón (Foto: Profimedia)

5. Mats Hummels

Na našoj listi najzgodnijih nogometaša našao se i igrač Njemačke Mats Hummels. Iako na prvu izgleda kao maneken, Mats igra obrambenu poziciju za Borussiju Dortmund. Njegov je glavni adut to što uvijek izgleda kao da je malo ljut, a to mu baš dobro stoji.

Najzgodniji nogometaši na prvenstvu - 5 Mats Hummels (Foto: Profimedia)

6. Cristiano Ronaldo

Ronaldo se jednostavno morao naći na našem popisu. Njegovo oblikovano tijelo i danas plijeni poglede, a već se godinama može pohvaliti kao jedan od najvećih miljenika žena. Ovo će biti njegovo posljednje prvenstvo pa ćemo uživati u pogledu dok još možemo.

Najzgodniji nogometaši na prvenstvu - 10 Cristiano Ronaldo (Foto: Profimedia)

7. Marcus Rashford

Kakvo tijelo, kakav šarm! Napadač Manchestera ima neupitni seksepil, a za njime uzdišu žene diljem svijeta. Poznat je kao veliki veseljak i kao draga osoba, a teretanu voli jednako kao i nogomet.

Najzgodniji nogometaši na prvenstvu - 11 Marcus Rashford (Foto: Profimedia)

8. Neymar

Slažete li se da je Neymar Junior jedno od najljepših lica nogometa? Brazilac ima široki osmijeh koji ga čini jednim od najseksepilnijih igrača na svijetu, a o isklesanom tijelu ne moramo posebno govoriti.

Najzgodniji nogometaši na prvenstvu - 8 Neymar (Foto: Profimedia)

9. Kevin Trapp

Uvjereni smo da bi Kevin bio jednako uspješan i kao profesionalni model. Za sve ljubiteljice svjetlije kose na muškarcima, ovaj je vratar iz Njemačke jedno od najljepših lica svih reprezentacija. Bodrit ćemo Njemačku, u to smo sigurni.

Najzgodniji nogometaši na prvenstvu - 4 Kevin Trapp (Foto: Profimedia)

Nekad i sad: Vatrena petorka s prvenstva 1998. koju i danas volimo vidjeti Slaven Bilić Aljoša Asanović Zvonimir Boban +1 Igor Tudor

10. Marcos Llorente

Još jedan plavi dečko koji je privukao našu pažnju. Španjolski veznjak dolazi iz nogometne obitelji, a žene ga smatraju izrazito privlačnim. Već je krasio naslovnice brojnih časopisa, a privlači poglede gdje god se nađe.

Najzgodniji nogometaši na prvenstvu - 3 Marcos Llorente (Foto: Profimedia)

Koji je vama nogometaš najzgodniji?

glasova:

U anketi nam recite koji vam je najzgodniji nogometaš s naše liste.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju