Samsung Galaxy S23 i Galaxy S23+ pametni telefoni savršeni su suputnici

 Ako osjećate da vas poslovne obaveze i užurbana svakodnevica sve više „stišću“ možda je vrijeme za reset u vidu putovanja. Najčešće kad počnemo maštati o putovanju, nailazimo na problem nedostatka vremena ili novaca. To ne mora biti slučaj, pogotovo ako odaberemo kratki, ali slatki vikend getaway na neku od obližnjih destinacija. Dodatni motiv za to je svakako i dolazak proljeća koji nas, osim toplijim vremenom, mami i rascvjetanim krošnjama što fotke s putovanja čini nezaboravnim. U tome će vam pomoći i savršeni suputnici – najnoviji Samsung pametni telefoni S serije – Galaxy S23+ te Galaxy S23, pružajući niz inovativnih mogućnosti za magične selfije okružene prirodom koja se budi. Ispod donosimo prijedloge odličnih destinacija koje vrijedi posjetiti u proljeće!

1. Plitvička jezera

Nacionalni park Plitvička jezera je destinacija sa zapanjujućim slapovima, jezerima i šumama. Proljeće je posebno lijepo vrijeme za posjet, kada se snijeg otopi, a park oživi zelenilom i cvijećem. Kako biste zabilježili ljepotu parka, upotrijebite značajku ultraširoke kamere pametnih telefona Galaxy S23 i Galaxy S23+ za snimanje krajolika i panoramskih pogleda. Kamera također ima snažnu zoom opciju koja vam omogućuje zumiranje detalja poput slapova i poljskog cvijeća. Pro način rada nudi ručnu kontrolu postavki omogućujući kreativniju kontrolu nad vašim snimkama. Bilo da snimate kaskadne slapove ili snimate živopisne nijanse jezera, kamera visoke razlučivosti sa stabilizacijom slike osigurat će da vaše fotografije uvijek budu oštre i stabilne. Galaxy S23 seriju pokreće najnovija Snapdragon® 8 Gen 2 mobilna platforma koja korisničko iskustvo kamere podiže na novu razinu, dok snažne baterije ovih uređaja omogućavaju neprestan rad. Tako baterija Galaxy S23 ima 3900 mAh, Galaxy S23+ 4700 mAh – ukratko, nema straha da će vam se pametni telefon isprazniti, čak ni nakon cjelodnevnog izleta.

PR PR Foto: Shutterstock

2. Brijuni

Nacionalni park Brijuni jedno je od najljepših i najcjenjenijih prirodnih čuda Hrvatske, smješteno na Jadranskom moru u blizini istarskog poluotoka. Ova prekrasna otočna oaza, idealna je proljetna destinacija dok još nema gužve, s bujnim zelenilom, kristalno čistim morem i raznolikom florom i faunom. U Nacionalnom parku Brijuni ne da ćete se samo odmoriti od užurbane svakodnevice, već će te stvoriti i prekrasne uspomene – zaista je šteta otići s otoka bez da ste prije toga uzeli pametni telefon u ruke i napravili foto zbirku. Galaxy S23 serija sa sustavom kamere s tri leće idealna je za to jer vam omogućuje snimanje širokokutnih i telefoto fotografija te ultraširokih pejzaža s lakoćom. Dodatno, kamere nude razlučivost do 108 megapiksela, dajući vam nevjerojatno detaljne i oštre fotografije. Isto tako, ova nevjerojatna destinacija savršena je i za snimanje videozapisa. Uz mogućnosti snimanja u 8K rezoluciji i ugrađene inovativne alate za uređivanje, sigurno ćete stvoriti zapanjujuće vizualne uspomene na vrijeme provedeno u ovom veličanstvenom čudu prirode

PR PR Foto: Shutterstock

3. Rovinj

Kada odlučite posjetiti Istru, gotovo je nemoguće zaobići svima omiljenu destinaciju, Rovinj. Za odlazak u jedan od najljepših gradića u Hrvatskoj ne moramo čekati ljetne mjesece. Mnogi bi se složili, za savršene selfije, najljepše je posjetiti ga tik prije početka sezone i ljetnih gužvi, a kada je dovoljno toplo da ipak sve oživi; kako priroda, tako i ljudi. Proljeće u Rovinju je kao stvoreno za magične selfije. Obuhvaćeni mediteranskom arhitekturom i prekrasnim plažama možete napraviti savršene fotke za Instagram feed ili story, a sve zahvaljujući prednjoj kameri i Dual Pixel tehnologiji. Za one koji malo više pažnje posvećuju fotografiji, Expert Raw aplikacija na Galaxy uređajima donosi profesionalne mogućnosti snimanja u RAW i JPEG formatu. Također, unutar ove aplikacije nalazi se i prefora Astrophoto opcija za snimanje Mliječne staze i prekrasnog zvjezdanog neba, bez potrebe za profesionalnom opremom. Bilo da istražujete uske ulice, upijate sunce na plaži ili se divite gradskoj arhitekturi, Galaxy S23 i S23+ imaju značajke koje su vam potrebne da uhvatite svaki trenutak u svoj njegovoj ljepoti. prekrasne destinacije i prirodu dizajn koji je inspiriranim zemljanim tonovima i dizajniran da čuva prirodu.

PR PR Foto: Shutterstock

Samsung Galaxy S23 i Galaxy S23+ zasigurno će se svojim dizajnom uklopiti u svačiji životni stil te zadovoljiti sve individualne želje i potrebe korisnika. Uz to ova serija uređaja sadrži sveukupno 12 komponenti koje su napravljene od recikliranih materijala, što ih čini najodrživijim Samsung pametnim telefonima dosad, a dobitnici su i UL ECOLOGO® certifikata. Nedvojbeno je da ćete uz Galaxy S23 i Galaxy S23+ te njihove iznimne značajke snimiti najbolje proljetne fotke i uspomene kojih ćete se rado još dugo sjećati. Ako ste jedan od onih koji sve s pametnog telefona voli pospremiti i na cloud, sada je super prilika jer kupnjom Galaxy S23 ili S23+ pametnog telefona ostvarujete pravo na šestomjesečni besplatni probni rok Microsoft 365 Basic OneDrive pohrane u oblaku od 100 GB. Promocija je dostupna između 7.2.2023. i 31.12.2023, a više informacija pronađite na linku.

PR PR Foto: Shutterstock

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju