Jesen je ubacila petu brzinu i svakim danom sve više nalikuje zimi. Stižu nam i prva velika zahlađenja te će se naše odjevne kombinacije uskoro poprilično promijeniti. Isto vrijedi i za street style izdanja domaćih trendseterica i ljubiteljica mode.

Galerija Street style kombinacija Ivone Lončar +0 Street style kombinacija Ivone Lončar

Prije nego se zabundamo u debele jakne, kape i šalove, a noge utoplimo u bucama, prisjetit ćemo se najboljih street style izdanja iz studenog. Ovo su tri kombinacije za koje ste imali najviše pohvala u mjesecu iza nas.

3. ULIČNI CHIC

Kombinaciju lijepe plavuše koja je svojom modnom igrom uljepšala Novi Zagreb mogli bismo podijeliti u dva dijela. U gornjem dominiraju chic komadi poput romantične točkaste bluze ukrašene mašnom i vrlo elegantnog šešira, a u donjem ležerne traperice i kaubojske čizmice u crnoj boji. Odličan spoj.

2. (NE)OČEKIVANA ELEGANCIJA

Pitate se što je neočekivano u kombinaciji Ivone Lončar? Činjenica da je tajice uspjela uklopiti u vrlo elegantnu kombinaciju. Odabrala je Zarin model visokog struka ukrašen zlatnim gumbima koji je uz klasičnu bijelu košulju i visoke crne čizme izgledao baš poput hlača i tako nas natjerao da preispitamo stav modnih znalaca po kojima tajice nisu adekvatna zamjena za hlače. Lijepa brineta osmislila je kombinaciju kojoj ni najveći kritičari tajica nisu mogli naći manu.

Street style kombinacija Ivone Lončar Street style kombinacija Ivone Lončar (Foto: Slaven Janđel)

3. ŠTO NIŽE - TO BOLJE

Predivna Jelena Huđek pokazala nam je da visoke potpetice uopće nisu must have, pogotovo ne u zimskim izdanjima i da neke kombinacije izgledaju još bolje uz obuću s ravnim potplatima. Besprijekorna od glave do pete, efektan kostimić nadopunila je dolčevitom i ogrnula se širokim bež kaputom, a na nogama je imala trendi čizme s chunky potplatima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju