Kada bira vjenčanicu, mladenki se uvijek preporučuje da proba što više različitih modela i krojeva kako bi pronašla onu koja joj najbolje pristaje. U potrazi za savršenom haljinom mladenkama možda pomogne i lista pet najtraženijih modela vjenčanica sastavljena prema njihovoj popularnosti na Pinterestu.

Galerija Vjenčanica Najpopularnije vjenčanice na Pinterestu - 3 Najpopularnije vjenčanice na Pinterestu - 4 +3 Monsoon, čipkasta vjenčanica, 5195 kn 1. Vjenčanica golih ramena
Ovakav model vjenčanice trenutno je najpopularniji, s ogromnih 158 posto više sačuvanih pinova na Pinterestu nego prošle godine. Zbog čega je ovaj ženstveni stil toliko poželjan, zaista ne čudi – gola ramena savršeno su suptilan i decentan način za dašak seksepila na vjenčanju.

Kada bira vjenčanicu mladenki se uvijek preporuča da proba što više različitih modela i krojeva kako bi pronašla onu koja joj najbolje pristaje

2. Vjenčanica sirena-kroja
Sudeći prema popularnosti na Pinterestu, vjenčanice sirena-kroja vratile su se u velikom stilu, sa 136 posto više sačuvanih pinova nego lani. Takav kroj vjenčanice idealan je za mladenke koje žele istaknuti obline.
Najpopularnije vjenčanice na Pinterestu - 4 Monsoon, vjenčanica sirena-kroja, 5195 kn (Foto: Zadovoljna.hr)

3. Čipkasta vjenčanica

Popularnost klasične čipkaste vjenčanice na Pinterestu je ove godine porasla za 97 posto, što govori da mnoge mladenke i dalje biraju tradicionalno.

4. Vjenčanica s dugim rukavima

Jedno vrijeme smatrale su se staromodnima, ali vjenčanice s dugim rukavima trenutno doživljavaju pravu renesansu – i nisu rezervirane samo za jesenska i zimska vjenčanja. Popularnost takvog modela vjenčanica na Pinterestu je porasla za 85 posto prema sačuvanim pinovima, a posebno je popularna vjenčanica Grace Loves Lace, brenda čija je vjenčanica bila najpopularnija na Pinterestu 2016. godine.
Najpopularnije vjenčanice na Pinterestu - 5 Cijena vjenčanice s dugim rukavima brenda Grace Loves Lace kreće se od 20.850 do 21.525 kn (Foto: Zadovoljna.hr)

5. Vjenčanica s izvezenim detaljima

Pomalo dramatičan stil kakav si možete dozvoliti za vjenčanje. Broj sačuvanih pinova vjenčanice s izvezenim detaljima porastao je za 67 posto, što govori da mnoge mladenke i takav model uzimaju u obzir za svoj veliki dan.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju