Htjeli mi to ili ne, jesen nam je pokucala na vrata te se polako iz laganijih materijala presvlačimo u toplije komade. Kako se i naša garderoba mijenja, tako se mijenja i ona dječja.

Galerija Pepco jesenska kolekcija 1 Pepco jesenska kolekcija 2 Pepco jesenska kolekcija 3 +1 Pepco jesenska kolekcija 4

Motivi s najdražim crtanim mišem, ali i šumskim životinjicama u toplim jesenskim bojama poput onih u Pepcu, inspiriraju nas da potpuno ispraznimo garderobu i napunimo ju modnim novitetima u kojima će naši najmlađi uživati kada još više zahladi.

Pepco jesenska kolekcija 2 Pepco jesenska kolekcija 2 Foto: PR

Jesen je doba kada će djeca uživati u blatnjavoj igri vani, ali i sve više u zatvorenim prostorima pa vjerujemo da presvlaka za vaše dijete neće biti dosta kao ni udobnih komada za igru. Mekane trenirke, tajice i gornji dijelovi od organskog pamuka poželjna su ''peri-deri'' odjeća u kojoj će se vaše dijete osjećati nesputano u igri vani, u vrtiću, ali i kod kuće.

Majke najbolje znaju koliko je teško odoljeti odjeći za svoju djecu, pogotovo ako nađu preslatke, ali i kvalitetne komade po odličnim cijenama.

U novoj jesenskoj Pepco kolekciji nalazi se odjeća za djevojčice i dječake u raznim modernim, ali i svevremenskim kombinacijama.

Pepco jesenska kolekcija 4 Pepco jesenska kolekcija 4 Foto: PR

U njihovoj ponudi naći ćete razigrane uzorke, od omiljenog crtanog miša Mickey Mousea, pa sve do uvijek popularnih prugica i točkica u jesenskim i trendi bojama kao što su žuta ili smeđa, pa do klasične plave i roze, koje će razveseliti vašeg mališana, kao i njihove prijatelje u vrtiću ili jaslicama.

Birajući statement odjeću za djecu, od malih nogu učimo ih da stvore smisao za stil, koji će s godinama sami razvijati.

Možda nemaju dovoljno godina da znaju sami izabrati što je najbolje za njih, no mame ipak znaju da Pepco ima najuzbudljiviju ponudu odjeće za klince. Njihova kolekcija nudi najtoplije pernate jakne s kapuljačom, majice dugih rukava, trenirke u dva dijela, razne bodije u kojima će njihova koža disati, ali i tajice i jednodijelne pidžame u kojima će s užitkom zaspati.

Koliko im god stvari kupili, sigurni smo kako nećete iscrpiti kućni budžet jer je sva robica po odličnim cijenama čiji iznos ne prelazi 100 kuna.

Prihvatljive cijene odjeće iz Pepcove ponude pronađite u galeriji i u letku. Ponuda traje do 1. listopada ili do isteka zaliha pa požurite svoje komade uloviti na vrijeme.

 


 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju