Do Božića su još dva mjeseca, no blagdansko ozračje već se polako počinje osjećati u zraku, a trgovine svoje police pune prigodnim blagdanskim asortimanom. Teško je odoljeti svim tim ukrasnim, ali i korisnim stvarima za dom kojima upotpunjujemo naše blagdanske kolekcije, pa nas tako mami i zgodna crvena dekica sa sobovima.

Galerija Mekana dekica sa sobovima koji imaju nos u obliku pompona - 5 Mekana dekica sa sobovima koji imaju nos u obliku pompona - 3 Mekana dekica sa sobovima koji imaju nos u obliku pompona - 6 +2 Dekicom se možete i zaogrnuti i uživati u njezinoj toplini

Božićne sobove volimo zato jer su slatki i zato jer vuku saonice Djeda Mraza, a posebno su slatki njihovi okrugli crveni nosovi. Na deki koju smo pronašli u online trgovini Next njihovi nosovi su još slađi jer su napravljeni u obliku mekanih pompona.

Mekana dekica sa sobovima koji imaju nos u obliku pompona - 4 Nosovi sobova na dekici su napravljeni u obliku mekanih pompona (Foto: www3.next.co.uk)

Osim s glavama simpatičnih sobova deka je ukrašena i bijelim točkicama te je s glavne strane crvena, a s druge bijela i flafasta, nalik materijalu za teddy kapute. Savršena je za prekriti krevet ili za zaogrnuti se njome u hladnim zimskim večerima dok gledate televiziju, čitate knjigu ili jednostavno odmarate.

Chia Cups: Stigla je božićna kolekcija popularnih hrvatskih šalica s točkicama Božićne Chia Cups šalice - 6 Božićne Chia Cups šalice - 5 Božićne Chia Cups šalice - 4 +3 Božićne Chia Cups šalice - 2

Super mekane i udobne: Vilenjačke šlapice koje bi mnogi željeli dobiti ispod bora Vilenjačke šlapice od flisa iz Primarka, 69 kn - 2 Vilenjačke šlapice od flisa iz Primarka, 69 kn - 4 Vilenjačke šlapice od flisa iz Primarka, 69 kn - 1 +0 Vilenjačke šlapice od flisa iz Primarka, 69 kn - 3

Može biti i lijepi božićni poklon za dragu osobu, a birati možete između dvije veličine, 130 x 150 cm (30 funti = 258 kuna) te 150 x 200 cm (33 funte = 285 kuna). Kupci koji su već kupili svoju dekicu sa sobovima kažu da je vrlo lijepa, debela i dobre kvalitete.

Obožavam ju! Tako udobna i savršena za ušuškati se. Jedva čekam vrijeme blagdana da je izvadim iz ormara, napisala je zadovoljna korisnica online trgovine Next.

Mekana dekica sa sobovima koji imaju nos u obliku pompona - 2 Dekicom se možete i zaogrnuti i uživati u njezinoj toplini (Foto: www3.next.co.uk)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju