Kada vani zasniježi, tople buce itekako dobro dođu. Ove slatke, nepropusne čizmice sinonim su za nezamjenjivu zimsku obuću i s prvim pahuljama snijega obuvamo ih na noge. U njima je hodanje na minusima, po snijegu i bljuzgi ugodno i bezbrižno jer ne moramo brinuti da će promočiti i da će nam u njima biti hladno za stopala.

Galerija Žena u čizmama za snijeg H&M, 263 kn Deichmann, 149 kn +9 Guess, snižena cijena 1050 kn (cijena prije sniženja 1500 kn)

Buce nas često podsjećaju na djetinjstvo, kada smo se u njima po cijele dane igrali na snijegu, ali i sada, kada smo odrasli, rado ih obuvamo kada zima pokaže zube.

Imac (Rodea), snižena cijena 463,20 kn (cijena prije sniženja 579 kn) Imac (Rodea), snižena cijena 463,20 kn (cijena prije sniženja 579 kn) (Foto: Internetska stranica trgovine)

H&M, 263 kn H&M, 263 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Snijeg koji je sinoć počeo padati nagnao nas je da provjerimo ponudu buca u trgovinama te smo izdvojili 12 modela koji će zadovoljiti razne ukuse i stilove. Uz crnu, predlažemo vam i modele u neutralnim bojama koje će se uklopiti u gotovo svaku svakodnevnu odjevnu kombinaciju, a da pritom izgledate šik i moderno.

Žena u zimskoj jakni Zimske jakne na sniženju: 12 dužih i kraćih modela koje se isplati sada kupiti

Sako je jedan od najsvestranijih odjevnih komada Od 54 do 199 kuna: Ovih 15 efektnih sakoa na sniženju razigrat će svako izdanje

U ovakvim čizmicama možete i u duže šetnje po snijegu, što je dobro i za zdravlje, a krzno koje imaju iznutra lijepo će vas grijati satima. Ne znamo koliko ćemo dugo uživati u snijegu, ali za svaki snježni dan jedan par buca svakako će dobro doći. U našoj fotogaleriji provjerite ponudu traženih modela u trgovinama cjenovnog ranga od 109,50 do 1610 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju