Trendovi dolaze i odlaze, ali neke su stvari vječne. Imaju status klasika, a žene im se vraćaju iz sezone u sezonu. Razlog je jednostavan - radi se o komadima koji uvijek izgledaju dobro i nikad ne izlaze iz mode.

Galerija

Mjesto među takvim komadima imaju primjerice mala crna haljina, elegantne salonke, bež baloner, crna torba... No tu su i komadi koji nam možda ne padaju na pamet prvi, ali su jednako divni i uvijek nosivi.

Jedan takav komad, odnosno modni dodatak, jesu i torbe i torbice u boji konjaka. Smeđe torbe izgledaju jednako dobro kao crne, nosive su gotovo na sve, a svakoj kombinaciji daju dozu elegancije. Iako smeđu boju često povezujemo s jeseni, ne trebamo je zaobilaziti ni u ostatku godine, kada je također savršen modni odabir.

Mi smo zato zavirili u trgovine i u našoj galeriji izdvojili dio ponude torbi boje konjaka koje će vam (možda) biti draže čak i od konkurencije u crnoj boji.

Torbe boje konjaka - 6
Next, 550 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ako se planirate baciti u potragu za novom torbicom ili ako vam je u planu bilo kakav drugi šoping, dobra je vijest da vam u periodu od 21. do 28. svibnja Zadovoljna.hr osigurava kupovinu po povoljnijim cijenama. Na vama je samo da preuzmete kupone s čak do 50 posto popusta na omiljene brendove.