Fizička privlačnost koju osjećaju prema muškarcu kod žena često uopće nije rezultat fizičkih osobina koje pripisujemo „klasično“ lijepim muškarcima.

Međutim, ponekad je baš i neka fizička karakteristika ono što ih čini zanimljivijima od drugih. Tako postoji mnogo žena koje jednostavno obožavaju - "gingere".

To je popularan naziv za riđokose muškarce koji se zbog svoje boje kose odmah izdvajaju iz mase. Prema istraživanja, samo dva posto svjetske populacije ima riđu kosu koja je rezultat mutacije gena.

I dok su riđokose žene oduvijek bile na glasu kao posebne i privlačne, riđokose muškarce nije uvijek pratila takva reputacije.

Sada se to promijenilo, a prema rezultatima nekoliko anketa, glavni krivac za to je pjevač Ed Sheeran. Naime, otkako je on osvojio svjetsku glazbenu scenu, popularnost riđokosih muškaraca naglo je narasla i žene ih sada percipiraju pozitivnije. Dame koje oduvijek vole ove posebne muškarce u njihovu privlačnost nije trebalo uvjeravati.

Sviđaju li vam se riđokosi muškarci?

glasova:

U našoj galeriji pogledajte neke od najpoznatijih prirodnih "gingera". Za pravu boju kose nekih od njih možda niste ni znali jer zbog prirode svoje profesije često mijenjaju izgled.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju