Sve žene znaju da se ispod 'grube' vanjštine, mišića i ozbiljnosti njihovog dragog krije mali dječak koji se samo želi zavaliti u mekani naslonjač i bez ometanja gledati kako super heroji spašavaju svijet. Dobro možda ne baš svaki, ali većina ih ima takve slatke trenutke u kojima su neodoljivo zgodni

Ponekad je taj nježni div skriven i teško ga je uočiti no u nekim posebnim trenucima kada vidimo drugo lice partnera želimo da to radi češće.

Otkrivamo vam što muškarci čine, a ženama je potpuno neodoljivo:

1. Kada odlutaju u mislima zagledani u nas
Neodoljiv trenutak u kojem shvatimo da nas odmjeravaju potpuno zaneseni i izgubljeni u svojim mislima ne primjećujući da smo ih uhvatili. Neprocjenjiv trenutak i želimo ih još više.

Ne volimo pretenciozne frajere, no kada iz rukava izvuku neki podatak koji nismo znali još su više seksi

2. Kada iznenada kažu neki impresivni podatak
Inteligencija je jako seksi, a pogotovo kada neočekivano pokažete znanje mi smo 'kupljene'. Ne volimo pretenciozne frajere, no kada nam kažu neki podatak koji nismo znali, otkrijete povijesnu činjenicu ili znanstveno otkriće još su više seksi.

3. Kada imaju nama 'čudne fetiše'
Samo njegova strast, koje bez kamufliranja otkriva njegovu razigranu djetinju osobnost. Još su slađi kada žele svoju strast podijeliti s nama i s entuzijazmom pričaju o novoj ediciji stripa Conana.

4 Kada drže dijete u rukama
Od pogleda na malo dijete koje se smjesti u jakim i zaštitničkim muškim rukama, naprosto se rastapamo. U ovoj reakciji prste naravno ima i biologija.

5. Kada puste bradu kako bi sakrili dječačko lice
Znamo za njihovu nesigurnost zbog izgleda prenježne kože i dječačkog osmijeha, pa nam je jako neodoljivo kada svoj 'nedostatak' muževnosti nastoje prikriti puštanjem brade.
.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju