Povodom 25. godišnjice lansiranja, YSL Beauté predstavlja posebno izdanje za kolekcionare – za zvjezdane noći i proslave. Riječ je o magičnoj olovci koja se zove Touche Éclat highlighter, a jednim potezom briše tragove umora sa lica

 Ako postoji jedna magična olovka koja poput čarobnog štapića briše tragove umora sa lica, ona se zove Touche Éclat highlighter. Zahvaljujući mekom fokusu i pigmentima koji upijaju i raspršuju svjetlost, stapa se s kožom te donosi blistav i osvijetljen ten.

Touche Éclat  kultni je kozmetički proizvod generacije. Ultimativni je izvor ljepote u obliku blistave svjetlosti koju donosi potez kistom. Jednim klikom možete doći do blistave puti.

Kombinacija korektora i highliktera briše tragove umora, naglašava crte lica i otkriva prirodni sjaj

U čast 25. godišnjice lansiranja proizvoda, prepoznatljivo rokersko ruho redizajnirano je za večernje prilike: kutijica je zamijenjena zlatnom vrećicom ispunjenom desecima blistavo zlatnih zvijezda.

Bezvremenski motiv zvijezda kao homage Yves Saint Laurentovom zvjezdanom svemiru. Iznimno privlačan dar i umjetnički predmet za kolekcionare.

Touche Éclat originalna je kombinacija korektora i highlightera koja trenutačno obasjava čarobnom svjetlošću. Otkriva prirodni sjaj i naglašava crte lica, brišući znakove umora i tamne kolute oko očiju.
Kolekcionarsko izdanje dolazi u nijansi br. 2 Luminous Ivory nevjerojatno blistava zraka svjetlosti za svijetle do srednje tamne tonove kože – informativna cijena: 285 hrk.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju