Preplanulu kožu potrebno je posebno njegovati, a nova metoda trajnog uklanjanja dlačica dovoljno je nježna da se može primjenjivati i na svježe osunčanoj koži

No+Vello, svjetski lider u tretmanima za fotoepilaciju s više od 1000 centara u svijetu, predstavlja SUN&SAFE, novu tehnologiju IPL fotoepilacije koja omogućava uklanjanje dlačica na licu i tijelu dugotrajno i učinkovito na preplanuloj koži.

Zahvaljujući ovom inovativnom sistemu, centri No+Vello nude sistem depilacije putem Intenzivne pulsirajuće svjetlosti (IPL) koja je sigurna za kožu preplanulu od sunca ili UV zračenja.

IPL fotoepilacija omogućava tretman za većinu tipova kože i različitih boja dlačica. Za razliku od drugih IPL tretmana, sa No+Vello ćete biti u mogućnosti sunčati se i do dva tjedna prije i dva tjedna nakon tretmana.

Ovaj sistem fotoepilacije, zasnovan na IPL tehnologiji, daje odlične rezultate na različitim dijelovima tijela, a krajnji rezultat je depilacija koja je efektna, trajna, superiorna i ni u čemu slična metodama depilacije koje su nam bile poznate do sada.

U mjesecu lipnju uz tretman fotodepilacije možete iskoristiti i besplatni tretman čišćenja kože lica.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju