Najavljujući modne trendove za 2024. godinu, modni stručnjaci na svoje su popise stavili traperice s podvrnutim rubom. Njihove najave sada se pokazuju točnima jer su podvrnute traperice sve češće dio modnih kombinacija.

Galerija Traperice s podvrnutim rubom su veliki hit Stradivarius, 29,99 eura Sosandar (Next), 68 eura +4 C&A, 39,99 eura

S obzirom na to da još uvijek nismo dočekali stabilno vrijeme, sigurno ćemo ih viđati i više nego smo naviknuli u ovom dijelu godine.

Traperice s podvrnutim rubom su komad koji svaku kombinaciju na jednostavan način čini zanimljivijom.

Dobro je i to što ne morate kupovati nove traperice kako biste se priklonili tom trendu. Dovoljno je podvrnuti rub trapericama koje već posjedujete.

Kada je riječ o slaganju kombinacija s trapericama s podvrnutim rubom, mogućnosti su beskrajne.

Običan bijeli top može biti dovoljan da dobijete kombinaciju stvorenu za posao i druženja s prijateljicama.

Nećete pogriješiti ni ako spojite košulju, traperice i slingback-cipele s potpeticom od nekoliko centimetara.

Tu su onda i pamučne majice kratkih rukava...


kao i omiljena i nezamjenjiva bijela košulja.

Zaključak je jednostavan. Svake traperice, pa tako i ove, izgledaju sjajno u raznim varijantama, tako da za podvrnute nogavice ima mjesta u svakoj garderobi.

Salsa (Europa92), 109 eura Salsa (Europa92), 109 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Kao što smo rekli, ako vam se sviđa ovaj trend, dovoljno je da podvrnete nogavice traperica koje već imate, ali ako biste tako rado malo šopingirali, nekoliko opcija koje možete dodati u ormar čeka vas u galeriji na početku teksta.

Na špici smo uočili sandale zbog kojih su se obožavateljice udobne obuće spremne posvađati Sunčane naočale Jacquemus Miu Miu traperice Miu Miu top +4 Košulja H&M

Popularne traperice Ive Šarić krase detalji koje je nemoguće ne primijetiti Iva Šarić Traperice brenda Area - 2 Traperice brenda Area - 1 +0 Traperice brenda Area - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju