Mladi dizajner Meiko Ban postao je hit na društvenim mrežama nakon što je pokazao svoju novu kolekciju za proljeće/ljeto 2017. godine

Ne nedavno održanom tokijskom Tjednu mode, veliku pažnju medija privukao je rad mladog dizajnera Meika Bana za kuću Thibaut.

Točnije, njegova dekonstrukcija traperica iz kolekcije za proljeće-ljeto 2018. godine, čija je fotografija postala viralni hit na društvenim mrežama.

Tko bi to nosio? komentirali su mnogi na društvenim mrežama, dok su drugi postavili pitanje bi li se ovo uopće moglo nazvati trapericama budući da je riječ o modelu sastavljenom od pojasa i šavova, koji više otkriva nego skriva.

Upravo zato neki mediji prozvali su ga golim trapericama, a drugi trapericama-tangama.

 

A post shared by thibaut (@thibaut_official) on

S obzirom na izazovnost samog komada, modna kuća Thibaut predlaže nošenje ovog komada uz bodi u boji kože.

Američki Vogue, pak, slaže se da su dizajneri postali opsjednuti dekonstrukcijama klasičnih odjevnih komada, a da je spomenuto djelo Meiko Bana logičan slijed "golih“ haljina, korzeta i majica, ali i poderanih traperica koje se nose već nekoliko posljednjih sezona.

Isto tako, ovo je izvrsna promocija za dizajnera koji je prije tokijskog Tjedna mode bio praktički nepoznat u industriji.

Biste li nosili traperice-tange koje predlaže Meiko Ban?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju