Internetska platforma Reddit svakoga dana omogućava ljudima da komentiraju aktualne događaje iz politike, showbiza i lifestylea, ali i privatne probleme. Redditova podtema o vezama, primjerice, iznimno je popularna među korisnicima iz cijelog svijeta

Na njoj se od jučer intenzivno komentira problem korisnika pod nadimkom zmoyer32 koji traži savjet jer je otkrio da je žena koju je povremeno viđao – udana. Riječ je o problemu koji je podijelio mišljenja među korisnicima.

I dok jedni tvrde da bi voljeli znati da ih je netko prevario, drugi smatraju da bi zmoyer32 trebao zaboraviti na cijelu stvar jer će njegovo priznanje vjerojatno završiti fizičkim obračunom.

Evo što je zmoyer32 podijelio na Redditu:

Slika nije dostupna Pitanje koje može biti znak da partner razmišlja o prevari

Trebam ili reći muškarcu da ga je njegova supruga prevarila sa mnom? Imam 24 godine i prije nekog vremena počeo sam izlaziti s dvije godine starijom djevojkom. Hodali smo zajedno oko tri mjeseca, ali smo nakon vremena prekinuli. Par mjeseci kasnije ponovo smo počeli pričati i nastavili smo se viđati oko šest mjeseci. Jučer sam saznao da je djevojka bila zaručena još 2018. godine i da se udala prošle godine!

Razgovarao sam s njom o tome i naravno rekao joj da se više ne možemo viđati. Rekao sam joj da mora biti iskrena sa suprugom i reći mu što je učinila. Ne poznajem njezinog supruga jer ne živimo blizu, ali znam kako se zove. Ona je rekla da će reći suprugu za prevaru, ali mislim da će lagati i reći mi da mu je rekla iako to neće učiniti.

Slika nije dostupna Gore i od seksa s drugom ženom? Sedam priznanja Hrvatica o prevari o kojoj se šuti

U prošlosti sam bio žrtva prevare i znam kako je biti na drugoj strani. Ja bih želio znati na njegovom mjestu. Ne znam koji je pravi način da to učinim. Kako bih se trebao ponašati u ovoj situaciji?

Definitivno mu reci. On zaslužuje da zna. Sumnjam da si ti jedina osoba s kojom je imala aferu. Isto bi vrijedilo i u situaciji da je muškarac prevario ženu. Prevareni ljudi trebaju znati. Pošalji mu dijelove vaših razgovara kao dokaz, savjetovao mu je korisnik pod nadimkom Familiar_Ticket_1628.

S druge strane korisnica Mayasophia05 smatra da to nije njegov cirkus, da mu je najbolje prekinuti vezu i nastaviti sa svojim životom bez uplitanje u probleme ovog bračnog para.

Što vi mislite?

Bi li zmoyer32 trebao kontaktirati supruga svoje ljubavnice i priznati prevaru?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju